Libnet.ro
UNICEF

20:30

Donald Trump a fost dat in judecata pentru incalcarea libertatii de exprimare

Antena3 Antena3,
Donald Trump a fost dat in judecata pentru incalcarea libertatii de exprimare

Un ONG care promoveaza libertatea de exprimare a anuntat, marti, ca l-a dat in judecata pe Donald Trump pentru ca a blocat mai multi utilizatori pe contul sau de Twitter, potrivit. continuă pe Antena3

Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari ieri, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, transmit agentiile AFP si DPA.

VIDEO Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari sambata, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, informeaza agentiile AFP si DPA, citate de Agerpres.

New York Times: Fiul lui Donald Trump ar fi fost anuntat ca presupusele materiale compromitatoare cu Hillary Clinton ar fi reprezentat un efort al Rusiei, pentru a-l ajuta pe omul de afaceri sa castige alegerile

Fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump Jr, ar fi primit un email in care i s-ar fi comunicat ca Rusia incearca sa il ajute pe tatal sau in campania electorala.

Donald Trump Jr. a fost instiintat intr-un e-mail despre efortul Guvernului rus de a ajuta campania lui Trump

Un e-mail trimis anul trecut lui Donald Trump Jr afirma ca un avocat rus are informatii compromitatoare despre Hillary Clinton, in cadrul efortului Guvernului rus de a ajuta campania lui Trump, scrie New York Times.

Donald Trump nu a fost informat despre intalnirea dintre fiul sau cui un avocat apropiat de Kremlin, in iunie 2016

Presedintele Donald Trump nu a fost informat si nu a participat intalnirea din iunie 2016 dintre fiul sau, Donald Trump Jr. , si un avocat apropiat de Kremlin, a declarat un purtator de cuvant al liderului de la Casa Alba, citat de Reuters.

Donald Trump nu a fost informat despre intalnirea dintre fiul sau cu un avocat apropiat de Kremlin, in iunie 2016

Presedintele Donald Trump nu a fost informat si nu a participat intalnirea din iunie 2016 dintre fiul sau, Donald Trump Jr. , si un avocat apropiat de Kremlin, a declarat un purtator de cuvant al liderului de la Casa Alba, citat de Reuters.

SUA: Presedintele Donald Trump saluta transparenta de care a dat dovada fiul sau cel mare

Presedintele american, Donald Trump, a salutat marti transparenta de care a dat dovada fiul sau cel mare, Donald Jr. , pe subiectul intalnirii acestuia cu o avocata rusa prezentata ca emisar al guvernului de la Moscova, transmite AFP.

Reactia lui Donald Trump, dupa ce fiul sau a recunoscut ca a acceptat ajutorul Rusiei in campanie

Presedintele american, Donald Trump, a salutat marti transparenta de care a dat dovada fiul sau cel mare, Donald Jr. , pe subiectul intalnirii acestuia cu o avocata rusa prezentata ca.

VIDEO Donald Trump lupta contra vantului

Inca o data, presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor pe Twitter. De data aceasta, momentul hazliu s-a petrecut pe baza aeriana Andrews, de unde presedintii americani iau elicopterul pentru a se deplasa. inainte de a urca in Marine One, seful statului american a vrut sa-i aseze pe cap unui soldat sapca luata de vant, dar efortul liderului de la Casa Alba a fost in zadar.

Summitul G20: Donald Trump a catalogat discutiile drept un minunat succes

Presedintele American Donald Trump a declarat ca summitul G20 a fost un minunat succes, in ciuda pozitiei izolate a Statelor Unite in privinta Acordului climatic de la Paris.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )