Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Donald Trump lupta contra vantului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Donald Trump lupta contra vantului

Inca o data, presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor pe Twitter. De data aceasta, momentul hazliu s-a petrecut pe baza aeriana Andrews, de unde presedintii americani iau elicopterul pentru a se deplasa. inainte de a urca in Marine One, seful statului american a vrut sa-i aseze pe cap unui soldat sapca luata de vant, dar efortul liderului de la Casa Alba a fost in zadar. continuă pe Adevărul

VIDEO Donald Trump isi lauda prestatia la G20 pe ritmurile Make America Great Again. Un reporter o desfiinteaza in doar doua minute

Donald Trump isi lauda prestatia la summitul G20 de la Hamburg intr-un filmulet montat pe ritmurile Make America Great Again. insa un jurnalist al postului de la televiziune ABC o desfiinteaza intr-un reportaj de doua minute, punand totodata la indoiala capacitatea presedintelui american de a-si mentine tara liderul lumii.

VIDEO Donald Trump Jr. a postat pe Twitter un clip video trucat in care presedintele SUA doboara un avion cu sigla CNN pe el

Un nou clip video trucat, in care personaj principal este Donald Trump, a facut inconjurul lumii, potrivit The Associated Press. Donald Trump Jr. a postat pe contul sau de Twitter un clip in care fata presedintelui SUA este suprapusa peste fata personajului din Top Gun, interpretat de Tom Cruise, in momentul in care acesta doboara un avion de vanatoare rusesc, cu sigla CNN pe el.

VIDEO Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari sambata, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, informeaza agentiile AFP si DPA, citate de Agerpres.

Donald Trump, un nou GEST SURPRINZATOR: Cum a reactionat presedintele SUA cand un soldat si-a pierdut cascheta din cauza vantului(VIDEO)

Donald Trump este, fara indoiala, un om al surprizelor. O demonstreaza, din plin, mai ales dupa ce a devenit presedintele Statelor Unite. Nu de putine ori, liderul de la Casa Alba a aratat ca nu se lasa.

intalnire istorica Donald Trump - Vladimir Putin. intrevederea, finalizata cu un acord de incetare a focului in sud-vestul Siriei

Presedintii rus si american, Vladimir Putin si Donald Trump, au abordat vineri la Hamburg in prima lor intrevedere fata in fata situatia din Siria si Ucraina, lupta impotriva.

Consilier al lui Donald Trump: Soros vrea sa rastoarne Guvernul Romaniei, sa fie mai rau ca pe vremea lui Ceausescu (VIDEO)

Dezvaluiri incredibile facute de consilierul lui Donald Trump, sosit recent in Romania. Roger Stone a vorbit despre George Soros si presupusa implicare a acestuia in politica din Romania.

FOTO + VIDEO. Prima intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump. Seful Administratiei de la Casa Alba: Este o onoare sa-l intalnesc pe presedintele Rusiei. Ce au discutat, timp de doua ore, cei mai puternici lideri mondiali

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump s-au intalnit, vineri, la Hamburg, in cadrul summitului G20, grupul tarilor cu cea mai dezvoltata economie.

FOTO + VIDEO. Prima intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump. Liderul de la Casa Alba: Este o onoare sa-l intalnesc pe presedintele Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump se intalnesc, vineri, la Hamburg, unde va avea loc summitul G20, grupul tarilor cu cea mai dezvoltata economie.

FOTO + VIDEO. Prima intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump are loc, vineri, la Hamburg. Liderul american comenteaza pe Twitter: O astept cu interes. Avem multe de discutat

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump se intalnesc, vineri, la Hamburg, unde va avea loc summitul G20, grupul tarilor cu cea mai dezvoltata economie.

Donald Trump a mai facut o gafa! Cum a ramas liderul american cu mana intinsa - VIDEO

Donald Trump a mai facut o gafa in momentul in care a salutat cuplul prezidential al Poloniei. Prima Doamna de la Varsovia a mers catre Melania Trump pentru a-i strange mana, insa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )