Libnet.ro
UNICEF

09:15

Donald Trump le-ar fi reprosat liderilor tarilor baltice raspunderea pentru razboiul din Iugoslavia, dupa ce a confundat Balcanii cu regiunea Baltica (surse)

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump le-ar fi reprosat liderilor tarilor baltice raspunderea pentru razboiul din Iugoslavia, dupa ce a confundat Balcanii cu regiunea Baltica (surse)

Presedintele Donald Trump ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si le-ar fi reprosat liderilor din cele trei foste republici sovietice responsabilitatea pentru razboiul din Iugoslavia, scrie newsweek. com, care preia o informatie pe surse dezvaluita de Le Monde. continuă pe Hotnews

O noua GAFA de PROPORTII a lui Donald Trump: A confundat Balcanii cu regiunea Marii Baltice! Ce rol a jucat Melania, originara din fosta Iugoslavie

Gafa monumentala a lui Donald Trump! Liderul de la Casa Alba ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si, mai mult, le-ar fi reprosat liderilor din cele trei state Lituani, Letonia si Estonia).

Incident la Paris. Ce s-a intamplat in timp ce masina in care se afla Donald Trump trecea pe Champs-Elysees

Doua activiste Femen au reusit sa treaca de barierele de securitate de pe Champs-Elysees, in momentul in care masina in care se afla presedintele american Donald Trump trecea pe boulevard indreptandu-se.

Presedintele Consiliului European il critica dur pe seful Casei Albe, Donald Trump

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a acuzat pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ca este impotriva crearii unei Europe unite si puternice. Totodata, Tusk s-a declarat ingrijorat cu privire la curentul nationalist din Europa, mai ales in perspectiva alegerilor europarlamentare programate pentru luna mai a anului viitor.

Relatia dintre Donald Trump si Emmanuel Macron pare tot mai rece. Ce il deranjeaza pe liderul SUA si cum a reactionat presedintele Frantei VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost primit sambata dimineata la Palatul Elysee de catre omologul sau francez, Emmanuel Macron, cu care a avut, cel putin pana acum, o relatie buna. insa, de data aceasta, starea de buna dispozitie afisata de cei doi la intalnirile precedente a fost inlocuita de zambete mai degraba protocolare, comenteaza presa internationala.

Donald Trump l contesta pe procurorul special Robert Mueller, afirmnd ca este controversat

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a criticat vineri pe procurorul special Robert Mueller, care coordoneaza investigatia privind ingerintele electorale ruse, denuntand faptul ca numirea acestuia in functie nu a fost aprobata de Senatul SUA anunta Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )