Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, pus la colt de primarul Londrei. Edilul solicita SUSPENDAREA vizitei lui Donald Trump in Marea Britanie

B1 B1,
Donald Trump, pus la colt de primarul Londrei. Edilul solicita SUSPENDAREA vizitei lui Donald Trump in Marea Britanie

Sadiq Khan, primarul Londrei, se declara dezamagit de anumite decizii pe care noul presedinte al SUA le-a luat, punand mai cu seama accentul pe interdictiile de calatorie pe care acestea le-a stabilit. continuă pe B1

Primarul de origine moldoveneasca din Chicago iI DA REPLICA lui Donald Trump! Nimeni nu va fi considerat un intrus in Chicago!

Primarul de origine moldoveneasca al metropolei Chicago, Rahm Emanuel dezaproba masurile anti-imigranti luate de Donald Trump recent, declarand ferm ca deciziile legislative nu se vor aplica in orasul.

Apel al primarului Berlinului catre Donald Trump: Nu construiti acest zid!

Primarul Berlinului, Michael Muller, a facut apel vineri la presedintele Statelor Unite, Donald Trump, sa renunte la proiectul sau de a construi un zid intre SUA si Mexic, reamintind suferintele produse nu doar in Germania, ci si in intreaga Europa de Zidul Berlinului, transmit AFP si DPA.

UPDATE. Theresa May si Donald Trump isi reafirma angajamentele fata de NATO. Regina Marii Britanii l-a invitat pe Donald Trump la Londra.

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

Val de REACTII NEGATIVE fata de ordinul anti-imigratie al lui DONALD TRUMP. Artistii au rabufnit: Dezgustator! Ce PORC IMORAL trebuie sa fii...

Mai multi artisti internationali isi exprima dezaprobarea fata de ordinul semnat de Donald Trump prin care se suspenda primirea refugiatilor si impune controale dure pentru cetatenii a sapte tari.

Mesajul fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg pentru Donald Trump: Statele Unite reprezinta o natiune de imigranti si ar trebui sa fim mandri de asta

La scurt timp dupa decizia controversata a lui Donald Trump de a pune restrictii imigrantilor, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a scris un mesaj prin care amintea de importanta acestora in istoria Statelor Unite ale Americii si asigura ca va ajuta la mentinerea unor programe care sa ii prozejeze. El si-a rechemat din concedii din strainatate salariatii care au si cetatenii din cele sapte state aflate pe lista neagra a decretului lui Donald Trump. Exista riscul sa fie opriti la granita desi au actele legale de sedere si munca in SUA.

Toate casele lui Donald Trump. Sunt WOW!

De la Mar-a-Lago in Palm Beach pana la Seven Springs in Bedford, New York, acestea sunt proprietatile presedintelui ales al SUA, Donald Trump.

Donald Trump a avut o conversatie telefonica de o ora cu presedintele Mexicului, dupa ce acesta si-a anulat vizita in SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a discutat vineri, prin telefon, cu omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, timp de o ora, imediat dupa ce Nieto isi contramandase vizita in Statele Unite, in semn de protest fata de politica lui Trump.

Angela Merkel si Donald Trump ar urma sa aiba sambata o convorbire telefonica despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump ar urma sa aiba, sambata, o convorbire telefonica pe tema Rusiei, a declarat o sursa pentru Reuters. Sursa citata nu a putut preciza daca Donald Trump va sustine, in cadrul discutiei, o relaxare a sanctiunilor impuse Rusiei, asa cum a declarat in trecut.

ONU pune la zid decretul antiimigratie al lui Donald Trump

Zeid Raad Al Hussein, inalt comisar al OMU pentru Drepturile Omului, a denuntat luni lipsa de generozitate pe care o transmite presedintele Donald Trump prin intermendiul decretului antiimigratie, potrivit Le Figaro.

ONU se opune decretului antiimigratie dat de Donald Trump: Discriminarea pe baza de nationalitate este interzisa de catre Drepturile Omului

Donald Trump a provocat revolta in comunitatea internationala dupa ce vineri a dat un decret prezidential prin care interzice temporar accesul in Statele Unite a personele ce provin din tari cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )