Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump ii raspunde parlamentarului care anuntase ca-i boicoteaza investirea: Lewis ar face mai bine sa-si petreaca timpul ocupandu-se de circumscriptia sa, care este intr-o situatie teribila

România Liberă România Liberă,
Donald Trump ii raspunde parlamentarului care anuntase ca-i boicoteaza investirea: Lewis ar face mai bine sa-si petreaca timpul ocupandu-se de circumscriptia sa, care este intr-o situatie teribila

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a raspuns, sambata, pe Twitter, congresmanului democrat John Lewis care anuntase ca nu va asista la ceremonia de investire deoarece il considera pe miliardar ilegitim. continuă pe România Liberă

New York Times: Rusii au materiale filmate cu Donald Trump la Moscova, in compania unor prostituate. Ce raspunde Kremlinul

Ziarul New York Times sustine ca serviciile secrete ale Rusiei ar detine materiale grafice, inregistrate intr-un hotel din Moscova, in care apare Donald Trump in compania unor prostituate.

Cu ce BESTIE va circula DONALD TRUMP dupa ce isi va prelua mandatul: Noul presedinte al SUA va fi PROTEJAT in CELE MAI PERICULOASE situatii(VIDEO)

Donald Trump va fi ultra-protejat in limuzina pe care o va folosi dupa ce isi va prelua oficial atributiile de presedinte al SUA. Cadillac One, noua limuzina prezidentiala,.

Artisti country vor canta la Washington in ajunul ceremoniei de investire a lui Donald Trump

Artistii country Toby Keith si Lee Greenwood, precum si interpreta RB Jennifer Holliday, vor canta in ajunul ceremoniei de investire a republicanului Donald Trump, joi, 19 ianuarie, intr-un eveniment care va avea loc in fata Monumentului lui Lincoln din Washington, informeaza bbc. com.

Donald Trump ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei, daca Moscova coopereaza in domenii esentiale

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, sugereaza, intr-un interviu pentru The Wall Street Journal, ca ar fi deschis in ceea ce priveste ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei. Trump spune ca sanctiunile vor fi mentinute cel putin pentru o perioada de timp, dar, in cazul in care Rusia va ajuta Statele Unite in domenii esentiale, precum lupta impotriva extremistilor jihadisti, atunci sanctiunile ar putea fi ridicate.

Rusia a invitat la negocieri de pace privind Siria doar echipa lui Donald Trump, ocolindu-l pe Barack Obama

Rusia a invitat la negocierile privind gasirea unei solutii de pace in Siria, discutii care vor avea loc pe 23 ianuarie in Kazahstan, doar echipa presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, ocolindu-l practic pe presedintele in functie, Barack Obama, scrie AFP, citand cotidianul Washington Post.

Premierul Theresa May: Autorul raportului compromitator despre Donald Trump nu mai lucreaza de multi ani pentru Guvernul Marii Britanii

Christopher Steele, autorul raportului cu materiale compromitatoare pe care Rusia le-au avea despre Donald Trump, nu a mai lucrat de multi ani pentru Guvernul britanic, a declarat, vineri dupa-amiaza, premierul Marii Britanii, Theresa May.

Actrita Nicole Kidman, mesaj pentru americani: Trebuie sa-l sustinem pe presedintele ales, Donald Trump

Nicole Kidman si-a exprimat parerea despre alegerea lui Donald Trump intr-un interviu acordat pentru BBC. Actrita, care are dubla cetatenie, australiana si americana, a marturisit ca are pareri.

Rafael Nadal afirma ca nu ii place stilul arogant al lui Donald Trump

Presedintele american ales, Donald Trump, nu este pe placul fostului numar 1 mondial in tenis, spaniolul Rafael Nadal, care a recunoscut vineri ca nu este un adept al stilului arogant al miliardarului, scrie AFP.

LINISTE, LINISTE!. Donald TRUMP, DISCURS SIMILAR cu cel al Elenei CEAUSESCU (VIDEO)

Donald Trump, presedintele ales al SUA poate fi comparat cu Elena Ceausescu dupa ce a inceput sa strige LINISTE, LINSTE in timpul conferintei de presa care a avut loc miercuri.

CNN vine cu REPLICA dupa ce Donald TRUMP a acuzat postul TV ca a difuzat STIRI FALSE

Donald Trump, presedintele ales al Statelor Unite, a acuzat serviciile secrete americane ca au lasat sa se scurga in presa un dosar cu stiri false, care sugerau ca el ar putea fi santajat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )