Libnet.ro
UNICEF

10:30

Donald Trump a semnat un ordin executiv pentru a suspenda primirea refugiatilor in SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump a semnat un ordin executiv pentru a suspenda primirea refugiatilor in SUA

Presedintele Donald Trump a semnat vineri noaptea un ordin executiv care suspenda primirea refugiatilor si impune controale dure pentru cetatenii a sapte tari predominant musulmane care vor sa viziteze Statele Unite. Prin acest ordin executiv,. continuă pe Wall-Street Ro

Donald Trump semneaza un ordin executiv pentru stoparea intrarii in SUA a unor teroristi islamisti radicali

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri ca a emis un ordin executiv in materie de imigratie care prevede controale intarite la frontiere in scopul stoparii eventualei intrari in SUA a unor teroristi islamisti radicali, scrie AFP, citata de Agerpres.

Trump a semnat un ordin executiv care suspenda temporar primirea refugiatilor si a cetatenilor din sapte state predominant musulmane in Statele Unite

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a semnat sambata dimineata un ordin executiv care suspenda primirea refugiatilor pe teritoriul Statelor Unite pentru 120 de zile, respectiv pentru o perioada nelimitata in cazul Siriei, cu scopul de a permite implementarea unui proces de examinare extrema pentru aplicantii de azil din tari cu potential terorist, relateaza presa americana.

Donald Trump a semnat ordinul executiv pentru ridicarea zidului la granita mexicana

ACTUALIZARE 14:30 Presedintele mexican, Enrique Pena Nieto, sustine ca mexicanii nu cred in ziduri Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, a criticat decizia omologului sau de la Washington de a semna un ordin executiv pentru incepera construirii zidului de la granita cu Mexicul, sustinand ca mexicanii nu cred in ziduri, relateaza agentia DPA .

Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea unui zid la granita cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri directive pentru a construi un zid de-a lungul frontierei dintre SUA si Mexic si pentru a adopta masurile drastice in orasele din SUA care gazduiesc imigranti ilegali, actionand rapid in privinta planurilor anuntate in campanie de a reduce imigratia si a spori securitatea nationala.

Donald Trump semneaza un ordin pentru stoparea intrarii in SUA a unor teroristi islamisti radicali

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ieri ca a emis un ordin executiv in materie de imigratie care prevede controale intarite la frontiere in scopul stoparii eventualei intrari in SUA a unor teroristi islamisti radicali, informeaza AFP.

Donald Trump semneaza un ordin pentru stoparea intrarii in SUA a unor teroristi islamisti radicali

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ieri ca a emis un ordin executiv in materie de imigratie care prevede controale intarite la frontiere in scopul stoparii eventualei intrari in SUA a unor teroristi islamisti radicali, informeaza AFP.

Reactia presedintelui mexican, dupa ce Donald Trump a semnat ordinul prin care va incepe constructia zidului la frontiera cu Mexicul: in loc sa ne uneasca, ne desparte

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto a condamnat, miercuri, decizia presedintelui american Donald Trump de a semna ordinul executiv prin care se va incepe constructia zidului la frontiera dintre Statele Unite si Mexic.

Presedintele Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea zidului la granita SUA cu Mexicul

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri ordonanta executiva care prevede construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Mesajul ingrijorator lansat de presedintele SUA, Donald Trump: Lumea este intr-o dezordine completa. Noi nu ar fi trebuit sa mergem in Irak

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anuntat ca va suspenda vizele cetatenilor proveniti din unele tari musulmane, afirmand ca trebuie sa se actioneze intr-o lume aflata intr-o dezordine completa.

Mark Zuckerberg il critica pe Donald Trump: Statele Unite reprezinta o natiune de imigranti si ar trebui sa fim mandri

Mark Zuckerberg, cofondator si CEO al companiei Facebook, a transmis un mesaj, dupa ce Donald Trump a semnat ordinul care suspenda primirea refugiatilor, prin care atrage atentia ca Statele Unite reprezinta o natiune de imigranti si spune ca va lucra.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )