Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump si-a transferat marcile Trump intr-o companie din paradisul fiscal Delaware, pentru taxe mai mici

Adevărul Adevărul,
Donald Trump si-a transferat marcile Trump intr-o companie din paradisul fiscal Delaware, pentru taxe mai mici

Donald Trump, aflat in plina campanie electorala, si-a transferat zeci din cele mai valoroase active, marcile Trump, care reunesc de la hoteluri la terenuri de golf, intr-o noua companie inregistrata in paradisul fiscal american Delaware, pentru a plati taxe mai mici, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

VIDEO Ciocniri violente in San Diego intre sustinatori ai lui Donald Trump si protestatari. Politia americana a intervenit in forta

Fortele de interventie ale politiei din San Diego, echipate cu scuturi si bastoane, au intervenit in forta sambata dimineata in fata unui complex in care avusese loc un miting electoral al lui Donald Trump, dupa ce sustinatorii magnatului s-au ciocnit cu aproximativ 1. 000 de protestatari anti-Trump.

Donald Trump il critica pe Obama pentru ca nu a vorbit despre atacul de la Pearl Harbor

Donald Trump l-a criticat duminica pe presedintele american Barack Obama pentru ca, in timpul vizitei istorice pe care a facut-o la Hiroshima, nu a mentionat atacul din 1941 al japonezilor asupra Pearl Harbor, transmite Xinhua.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump renunta la dezbaterea cu Bernie Sanders

Dupa ce a acceptat ideea unei dezbateri televizate cu democratul Bernie Sanders, aflat in continuare in cursa in vederea nominalizarii pentru alegerile prezidentiale, republicanul Donald Trump a respins, vineri, in mod surprinzator, aceasta eventualitate, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )