Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donald Trump nu vrea sa depuna marturie la proces

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump nu vrea sa depuna marturie la proces

Donald Trump refuza sa vina in fata Congresului pentru a depune marturie in procesul sau de impeachment. Echipa sa de avocati a anuntat ca fostul presedinte respinge invitatia facuta de democratii din Camera Reprezentantilor, relateaza CNN. continuă pe Ziarul Bursa

Democratii il cheama pe Donald Trump sa depuna marturie sub juramant la procesul sau de impeachment

Democratii din Camera Reprezentantilor il cheama pe Donald Trump sa depuna marturie sub juramant in cadrul procesului de impeachment care va avea loc in Senat, relateaza Bloomberg.

Procurorul democrat James Raskin i-a cerut lui Donald Trump sa depuna marturie sub juramant la propriul proces

Procurorul democrat James Raskin i-a cerut, joi, 4 februarie, fostului presedinte american Donald Trump sa depuna marturie sub juramant, saptamana viitoare, la propriul proces de destituire, potrivit NBC.

Un congresman democrat ii cere lui Trump sa depuna marturie sub juramant in proces UPDATE Trump nu va depune marturie

Congresmanul democrat Jamie Raskin, avocat, i-a cerut joi lui Donald Trump sa depuna marturie sub juramant despre conduita sa din 6 ianuarie, ziua atacului asupra Capitoliului de catre sustinatorii sai, care l-a determinat sa fie judecat in fata Senatului, potrivit AFP. UPDATE Fostul presedinte Donald Trump nu va depune marturie sub juramant la procesul de destituir, a informat joi NBC News, citandu-l pe avocatul Trump, Bruce Castor.

Avocat: Donald Trump nu va depune marturie in procesul din Senat

Fostul presedinte american Donald Trump nu va depune marturie in procesul in care este acuzat de incitare la insurgenta care va incepe in Senat saptamana viitoare si nici nu va transmite un memoriu scris, a spus joi Bruce Castor, avocat al lui, dupa ce democratii au cerut ca fostul lider de la Casa Alba sa declare sub juramant.

Donald Trump, exclus din Sindicatul Actorilor Americani

Fostul presedinte Donald Trump a demisionat din SAG-AFTRA Sindicatul Actorilor Americani), dupa ce uniunea a anuntat luna trecuta ca il va exclude pentru rolul pe care l-a avut in atacul de la Capitoliu, scrie Variety, citat de News.

Institutul Matei Bals a realizat un studiu privind cocktailul de anticorpi monoclonali administrat ex-presedintelui SUA, Donald Trump

Institutul Matei Bals a realizat un studiu privind cocktailul de anticorpi monoclonali administrat ex-presedintelui SUA, Donald Trump, pentru tratarea Covid-19, iar concluzia este ca acesta va fi tratamentul viitorului apropiat pentru infectia cu SARS-CoV-2.

DOCUMENTAR EXCLUSIV in Romania, pe B1 TV: Mostenirea lui Donald Trump, vineri, de la ora 22.00

Documentarul Mostenirea lui Donald Trump reprezinta o ancheta ampla despre mandatul acestuia la Casa Alba. Filmul prezinta ascensiunea celui care avea sa devina cel de-al 45-lea presedinte al.

Avocatii lui Donald Trump argumenteaza ca procesul din Senat este neconstitutional

Avocatii fostului presedinte american Donald Trump argumenteaza ca procesul programat in Senatul SUA, in urma inculparii pentru instigare la insurectie, este neconstitutional, intrucat mandatul prezidential s-a incheiat, relateaza Digi24.

Avocatii lui Donald Trump argumenteaza ca procesul din Senat este neconstitutional

Avocatii fostului presedinte american Donald Trump argumenteaza ca procesul programat in Senatul SUA, in urma inculparii pentru instigare la insurectie, este neconstitutional, intrucat mandatul prezidential s-a incheiat, potrivit Mediafax care citeaza The Hill.

Donald Trump, acuzat de un act de tradare fara precent de procurorii democrati din Congres

Actiunile lui Donald Trump inainte de asaltul din 6 ianuarie asupra Congresului reprezinta un act de tradare de o amploare istorica, sustin procurorii democrati din Camera Reprezentantilor in procesul de punere sub acuzare a fostului presedinte american.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )