Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Tusk, despre Brexit: Riscul de rupere a UE este real, deoarece procesul de negociere este fragil

Hotnews Hotnews,
 Donald Tusk, despre Brexit: Riscul de rupere a UE este real, deoarece procesul de negociere este fragil

Riscul de rupere a Uniunii Europene este real, avand in vedere fragilitatea procesului de negociere, a declarat presedintele Consiliului Europan, Donald Tusk, luni, la Bucuresti, dupa o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis primeste luni la Cotroceni vizita presedintelui Consiliului European, Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa primeasca luni, la Palatul Cotoceni, vizita presedintelui Consiliului European, Donald Tusk. Intalnirea celor doi oficiali este programata la ora 18:15, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bucuresti pentru a discuta despre Brexit . Premierul Ciolos, la Bruxelles

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, vine astazi, la Bucuresti unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cea mai importanta tema de discutie urmand sa fie planul formulat recent de Bruxelles si propus Marii Britanii pentru evitarea unui Brexit. Astazi si maine, premierul Dacian Ciolos se va afla la Bruxelles,unde va discuta despre migratie, Schengen si MCV.

Donald Tusk, in vizita oficiala la Bucuresti. El se va intalni, luni seara, cu presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, luni seara, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Iohannis se intalneste luni cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis are programata luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )