Libnet.ro
UNICEF

01:06

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, vrea sa mearga la Kiev

România Liberă România Liberă,
Donald Tusk, presedintele Consiliului European, vrea sa mearga la Kiev

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intentioneaza sa organizeze consultari cu liderii statelor UE privind viitoarele masuri ca reactie la incalcarea armistitiului in estul Ucrainei, iar duminica va efectua o vizita la Kiev, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Presedintele Consiliului European, in vizita la Kiev

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intentioneaza sa organizeze consultari cu liderii statelor UE privind viitoarele masuri ca reactie la incalcarea armistitiului in estul Ucrainei, iar duminica va efectua o vizita la Kiev, potrivit Mediafax.

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, suspendat din functie dupa ce a fost condamnat la puscarie. Urmeaza alegeri anticipate

Florin Turcanu presedintele Consiliului Judetean Botosani a fost suspendat din functie, dupa un ordin al Prefectului si la sugestia MAI. Aceasta decizie a fost luata dupa ce la sfarsitul anului trecut, Turcanu a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual. Conducerea interimara a Consiliului Judetean va fi preluata cel mai probabil de unul dintre vicepresedinti.

Porosenko si Tusk au discutat despre implementarea acordului de la Minsk

Seful statului ucrainean Petro Porosenko si presedintele Consiliului European Donald Tusk au vorbit la telefon despre situatia din Donbas si implementarea Acordului de la Minsk, a anuntat joi biroul de presa al.

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita Nasaud, despre modificarea legii electorale: Mi se pare o profunda greseala

In cadrul unei conferinte de presa, presedintele de Consiliu Judetean Radu Moldovan a spus despre modificarea ce se pregateste legii electorale ca i se pare o profunda greseala si ca, desi si-a exprimat aceasta pozitie in fata partidului, nu a contat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )