Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dorel loveste din nou. in Botosani, un stalp a fost ridicat chiar pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
Dorel loveste din nou. in Botosani, un stalp a fost ridicat chiar pe trecerea de pietoni

Aradenii n-au loc de stalpi pe trotuare. Si nu e singura problema a pietonilor. Mai exista si un monument in mijlocul drumului, pe care toata lumea e nevoita sa il ocoleasca. Si in alte orase, oamenii sunt. continuă pe Antena3

Actiunile Oltchim se tranzactioneaza din nou la bursa

Actiune Oltchim vor fi tranzactionate din nou la bursa, incepand de miercuri, ora 09:30, potrivit unui anunt al Bursei de Valori Bucuresti. Actiunile Oltchim au fost suspendate de la tranzactionare in.

Rihanna si Chris Brown, din nou impreuna! S-au sarutat luni seara intr-un club din New York!

Era doar o chestiune de timp pana cand au ajuns sa se impace si sa formeze din nou un cuplu! Dupa ce si-au declarat dragostea prin diferite interviuri televizate, Rihanna si Chris Brown au fost vazuti sarutandu-se si imbratisandu-se luni seara intr-un club din New York. Continue reading .

Crin Antonescu, din nou fruntas la absente in Parlament, alaturi de Viorel Hrebenciuc

Crin Antonescu este din nou fruntas la absente. Cand vine vorba de prezenta la voturile finale electronice din plenul Senatului din acest mandat, Institutul pentru Politici Publice l-a desemnat din nou pe Crin.

Turcia a ripostat din nou sambata unui tir venit din Siria. Nu s-au inregistrat victime

Armata turca a ripostat din nou sambata dimineata unui nou tir de artilerie venit din Siria si care a lovit teritoriul sau in provincia Hatay sud-est), anunta AFP. Agentia semioficiala a Turciei, Anatolia, a precizat ca nu s-au inregistrat victime.

Fiat incearca din nou sa preia Opel, scrie presa italiana

Dupa ce in 2009 tentativa Fiat de a prelua Opel a esuat, italienii sunt din nou gata sa faca o incercare, sperand chiar sa preia gigantul auto german cu un pret simbolic, scrie cotidianul italian Sole 24 Ore. Fiat a preluat Chrysler si a profitat de vanzarile bune din America, avand lichiditati importante. Opel are pierderi de aproape un miliard de euro in Europa si va inchide o uzina germana in 2016.

Saab propune din nou avioane noi Gripen in loc de F-16 second hand: Linie de credit pe termen lung, offset si reinvestirea intregii sume in Romania

Saab propune din nou Romaniei achizitionarea de avioane noi Gripen, in locul aeronavelor F-16 second hand din Portugalia, afirmand ca guvernul suedez poate pune la dispozitie o linie de credit pe termen lung, urmand ca intreaga suma sa fie reinvestita in tara noastra, pe baza unui program de offset.

Fat Man Scoop vine din nou in Romania! Artistul va sustine un concert in Club Chaboo! |VIDEO

Pregateste-te pentru cel mai tare eveniment al acestui weekend! Vinerea aceasta, Club Chaboo ti-a pregatit un party de proportii alaturi de un artist cu greutate: FAT MAN SCOOP! Castigator al unui premiu Grammy in 2005 Best Short Form Music Video) si al un trofeu Soul Train Music Award in 2006 ambele cu piesa Lose [.

Income Magazine: Dupa o majorare in luna septembrie, gazele se scumpesc din nou

Facturile la gaze si curent electric vor fi mai mari de la anul. Poate spuneti: Dar gazele s-au scumpit si la 15 septembrie! Da, majorarea a fost de 5% pentru populatie si 10% pentru firme. Scumpirile insa.

Ursii ataca din nou: Oamenii din judetul Alba, terorizati de un animal care le-a mancat mai multe vaci

Ursii au inceput sa atace si in judetul Alba. intr-un sat din comuna Livezile, o vaca a fost omorata iar alte trei au disparut dupa ce un urs a atacat cireada. Localnicii se tem acum si pentru viata lor.

Interesul speculatorilor s-a redus din nou

Dupa ce luni, pe fondul unei evolutii pe crestere a Dow Jones si euro, lichiditatea a fost ceva mai buna, cea de-a doua sedinta a saptamanii a readus lichiditatea la un nivel redus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )