Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dorel loveste din nou. Motivul incredibil pentru care un camion a ramas blocat in mijlocul strazii

Antena3 Antena3,
Dorel loveste din nou. Motivul incredibil pentru care un camion a ramas blocat in mijlocul strazii

Scandal in aceasta dimineata, intr-un cartier din Brasov, unde un camion a ramas intepenit sub un limitator de inaltime. Soferul capului tractor spune ca nu este vina lui, pentru ca. continuă pe Antena3

Motivul incredibil pentru care un taximetrist refuza un client cu handicap

Un sofer de taxi a fost filmat in timp ce refuza sa transporte un tanar cu handicap si cainele sau special antrenat, sustinand ca este impotriva religiei sale, scrie.

Ministrul agriculturii, Achim Irimescu, loveste din nou! Cea mai recenta declaratie: Preturile la alimente vor creste din cauza eroziunii solului (VIDEO)

UPDATE: Dupa reactiile aparute, Ministrul a revenit cu mai multe precizari. Achim Irimescu a sustinut pentru B1 TV ca s-a pronuntat in baza unor estimari clare ale C. si F. O, iar mesajul sau este.

Sos. Kiseleff din Bucuresti inchisa din nou, in weekend, pentru activitati sportive

Traficul rutier va fi restrictionat incepand de vineri, de la ora 22,00, pana duminica la ora 14,00 pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei si pe str. Monetariei, pentru desfasurarea unei activitati sportive.

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania!

Dupa 83 de ani, un zagan, specie de vultur care a cuibarit candva si in Romania, survoleaza din nou tara noastra, anunta Societatea Ornitologica Romana. Pasarea care se.

Jaden Smith socheaza cu tinutele sale! Motivul pentru care fiul actorului Will Smith poarta fuste in public

Jaden Smith, fiul celebrului actor Will Smith, a explicat intr-un interviu pentru revista Nylon motivul pentru care adesea este vazut in public, la evenimente, purtand fusta, scrie Mirror. Actorul.

Un vultur rar a fost vazut din nou in Romania dupa aproape un secol

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania. Zaganul Gypaetus barbatus) este una dintre cele patru specii de vulturi care au cuibarit candva si la noi in tara, dar care nu a mai fost vazut din 1933, precizeaza Societatea Ornitologica Romana intr-un comunicat.

Oana Radu, din nou pe mana medicilor. Ce schimba de aceasta data

Oana Radu se lasa din nou pe mana medicilor. Dupa numeroase operatii estetice, care au urmat dupa ce a slabit 60 de kilograme, acum cantareata vrea inca o imbunatatire.

Konieczny se contreaza din nou cu Sobolewski

Polonezii Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, si Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, au, din nou, pareri diferite. Greg Konieczny a transmis, ieri, ca, dupa votul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sustine in continuare cu fermitate listarile pe Bursa de Valori de la Londra, inclusiv viitoarele listari secundare ale Hidrolectrica si OMV Petrom.

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

Explicatii halucinante ale presedintelui CNADNR, Catalin Homor: Constructia autostrazii Lugoj-Deva, blocata din cauza liliecilor (VIDEO)

Motiv incredibil pentru care construirea autostrazii dintre Lugoj si Deva ar putea sa fie intarziata. Potrivit presedintelui de la Compania Nationala de Autostrazi, Catalin Homor, o binecunoscuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )