Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dorin Chirtoaca doneaza banii pentru campanie absolventilor de la orfelinatul din Straseni

Adevărul Adevărul,
Dorin Chirtoaca doneaza banii pentru campanie absolventilor de la orfelinatul din Straseni

Dorin Chirtoaca, candidatul Partidului Liberal la functia de primar general al municipiului Chisinau, a decis ca in turul doi al campaniei electotrale a alegerilor locale generale sa renunte la panourile publicitare de promovare, iar banii economisiti din campania electorala sa fie donati copiilor de la orfelinatul din Straseni, anunta serviciul de presa al PL. continuă pe Adevărul

Dorin Chirtoaca anunta prioritatile pentru infrastructura rutiera

Prioritatea la capitolul infrastructura rutiera este continuarea santierelor din centrul capitalei, sustine candidatul Partidului Liberal la functia de primar general al capitalei, Dorin Chirtoaca. Liberalul a organizat astazi, 16 iunie, o conferinta de presa pe santierul de pe strada Vasile Alecsandri, in cadrul careia a prezentat etapele lucrarilor de reconstructie a strazii si a anuntat prioritatile pentru urmatorii ani, transmite IPN.

Dorin Chirtoaca isi doreste mai multe autobuze si troleibuze pe strazile capitalei

Candidatul Partidului Liberal la functia de primar general al capitalei, Dorin Chirtoaca, isi propune reinnoirea transportului public din capitala. Liberalul, care a organizat astazi, 19 iunie, o conferinta de presa la Regia Transport Electric, a declarat ca anul acesta urmeaza a fi asamblate 40 de troleibuze. Totodata, candidatul propune mai multe solutii si pentru Parcul Urban de Autobuze, incepand cu aceasta toamna, transmite IPN.

ASM indeamna chisinauienii sa-l voteze pe Dorin Chirtoaca

Reprezentantii Academiei de Stiinte a Moldovei indeamna locuitorii municipiului Chisinau sa-l sustina in turul doi de alegeri pe candidatul Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca. Apelul acestora a fost publicat pe pagina ASM, transmite IPN.

Stelian Tanase, seful TVR, a trimis Guvernului Romaniei o scrisoare prin care cere sprijin financiar de 560.000 de dolari: Banii, pentru cheltuielile logistice si tehnice ale transmisiunilor JO de la Rio 2016

Seful TVR, Stelian Tanase, i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta prin care ii solicita un ajutor financiar de 560. 000 de dolari, bani necesari pentru cheltuielile logistice si tehnice ale.

Transporturile pierd banii pentru repararea soselelor

Cu cateva luni inainte de expirarea termenului pana la care se mai pot cheltui banii UE, Compania de Drumuri are neincheiate lucrari cifrate la 246 milioane euro pentru repararea a 731 kilometri de drumuri nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )