Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dorin Cocos, afacere de miliarde cu spitalele din Romania. Cu cat a umflat afaceristul pretul analizelor medicale facute de romani

Antena3 Antena3,
Dorin Cocos, afacere de miliarde cu spitalele din Romania. Cu cat a umflat afaceristul pretul analizelor medicale facute de romani

85 milioane euro in 9 ani. Atat au incasat firmele lui Dorin Cocos pentru reactivi de teste medicale, vanduti spitalelor de stat. Numai intr-o singura zi, firmele lui Cocos au obtinut. continuă pe Antena3

Rise Project: Firmele lui Dorin Cocos au incasat 85 de milioane de euro din contracte cu spitalele de stat

Firmele lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, au incasat, in noua ani, 85 de milioane de euro, prin vanzarea de reactivi de teste medicale, catre spitalele de stat. Totodata, preturile au fost umflate cu 300%.

Cu cat a umflat Dorin Cocos pretul analizelor medicale. Omul de afaceri a incasat 85 de milioane de euro din contractele in Sanatate

Firmele lui Dorin Cocos au incasat 85 de milioane de euro in 9 ani pentru reactivi de teste medicale vanduti spitalelor de stat, potrivit ultimelor informatii postate de RISE Project. De o.

Dorin Cocos ar fi incasat 85 de milioane de euro din contractele in Sanatate

85 milioane euro in 9 ani au incasat firmele lui Dorin Cocos pentru reactivi de teste medicale, vanduti spitalelor de stat, arata o investigatie RISE Project.

Cum a profitat Dorin Cocos de scandalul Hexi Pharma

Afacerile familiei lui Dorin Cocos cu sistemul sanitar au fost aruncate intr-un con de umbra din cauza scandalului Hexi Pharma.

Orasul din Romania in care se traieste mai bine ca la Londra

Orasul din Europa care se afla pe primul loc in ceea ce priveste calitatea vietii este, conform indexului publicat de numbeo. com, Edinburgh din Marea Britanie, insa exista un oras din Romania.

Surse: Investigatia Comisiei Europene privind piata gazelor din Romania, dupa o plangere a Ungariei

Investigatia pe piata gazelor din Romania a fost declansata de Comisia Europeana in urma unei plangeri depuse de o companie din Ungaria, au declarat surse din sectorul energetic.

Petitie pentru lanturile de magazine din Romania impotriva Holzindustrie (VIDEO)

O noua lovitura pentru Holzindustrie Schweighofer, firma cunoscuta pentru achizitionarea si procesarea de lemn taiat ilegal. O petitie adresata lanturilor de magazine din Romania pentru a nu mai.

Epstein, firma care a gestionat constructia Mega Mall si AFI Cotroceni, inchide birourile din Romania

Epstein, una dintre cele mai mari firme de project management la nivel local, a decis sa paraseasca piata din Romania, din lipsa de proiecte, urmand sa isi concentreze activitatea pe proiectele din Israel, acolo unde compania este implicata in 130 de.

UniCredit, prima banca din Romania care emite un Angajament Bancar de Plata

UniCredit a emis cu succes primul Angajament Bancar de Plata realizat vreodata pe piata din Romania, pentru decontarea unei operatiuni comerciale intre Adiss SE si compania germana Huber SE, potrivit unui comunicat al bancii.

Musulmanii din Romania sarbatoresc Ramazan Bairamul

Cei aproximativ 100. 000 de credinciosi de confesiune islamica din Romania sarbatoresc, incepand de marti, timp de trei zile, Ramazan Bairamul, care marcheaza sfarsitul celor 30 de zile de post aspru, in care nu au avut voie sa manance sau sa bea apa de la rasaritul soarelui si pana la apus, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )