Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dorin Ilie (France Television): Cred ca este cel mai socant atentat din ultimii 70 de ani din Franta

Antena3 Antena3,
Dorin Ilie (France Television): Cred ca este cel mai socant atentat din ultimii 70 de ani din Franta

Dorin Ilie, jurnalist al France Television, a explicat in exclusivitate pentru Antena 3, ca situatia dupa atacul din Paris ar fi degenerat sica exista informatii conform carora atacatorii au luat si un. continuă pe Antena3

CES 2015 Noul Dell XPS 13 este cel mai mic ultrabook de 13 inci

Cu o rama incredibil de subtire si un design de invidiat, noul Dell XPS 13 reuseste sa depaseasca cateva recorduri importante peste noapte. Din cauza celor de la Lenovo s-ar putea sa nu fie cel mai usor laptop de 13 inci, dar noul Dell XPS 13 este cu siguranta cel mai mic si mai subtire [].

Scoala de soferi 2015 Iasi. Care este cel mai bun instructor auto din Iasi si cum obtineti cel mai ieftin permisul de conducere

Mii de tineri din judetul Iasi incearca sa obtina cel mai bun raspuns la cautarea scoala de soferi 2015. Statisticile existente pe site-urile institutiilor responsabile pot oferi rezultatul optim la intrebarea unde este cel mai bine sa facem scoala de soferi in 2015 la Iasi.

Mircea Diaconu: 2014 cred ca a fost cel mai greu si urat an din viata mea

Anul 2014 a fost cel al unei victorii frumoase pentru Mircea Diaconu. Cu un sprijin popular important, Diaconu a devenit un politician independent consacrat, dupa o batalie grea in justitie pentru dreptul de a fi.

Cel mai mare centru medical din Oltenia este o RUINA. Mucegai, mizerie, paianjeni si igrasie - tratamentul zilnic al pacientilor

Spitalul Judetean din Craiova, care este si cel mai mare centru medical din Oltenia, concureaza cu brio la categoria spital al groazei. Unitatea medicala nu a mai fost renovata de peste 20 de ani, mobilierul are.

CES 2015: Nvidia a anuntat cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile

In cadrul unui eveniment dedicat jurnalistilor la CES 2015, cei de la Nvidia au anuntat cel mai nou procesor pentru dispozitive mobile, denumit Tegra X1. CES 2015 nici nu a inceput propriu-zis, iar cei de la Nvidia deja fac anunturi importante in cadrul evenimentelor de presa preliminare. Ultimul si cel mai important este legat de noul procesor mobil al companiei cu sediul in Santa Clara, California. Numele acestuia este Tegra X1, iar din punct de vedere al performantelor, acesta pare a [].

Pretul petrolului Brent, la cel mai mic nivel din mai 2009

Pretul petrolului Brent a ajuns la cel mai mic nivel din mai 2009. Acesta este cotat la mai putin de 50 de dolari, pe fondul speculatiilor potrivit carora rezervele de petrol ale Statelor Unite au crescut si al ingrijorarilor privind surplusul de petrol de pe piata.

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Muzeul Luvru din Paris a fost cel mai vizitat muzeu din lume in 2014. Asta inseamna ca 9,3 milioane de vizitatori i-au trecut pragul, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume.

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014

Aproximativ 9,3 milioane de vizitatori au trecut pragul acestui muzeu in 2014, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, ceea ce a permis institutiei sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume si anul trecut, au anuntat marti reprezentantii muzeului intr-un comunicat.

ALERTA in Spania: Cel mai mare trust de presa A FOST EVACUAT

Cel mai mare trust de presa din Spania, Prisa, a evacuat sediul din Madrid, dupa ce a primit un colet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al companiei, potrivit Reuters. Prisa detine, printre altele, cotidianul El P.

Luvru a ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume

Muzeul Luvru din Paris ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume, primind 9,3 milioane de vizitatori, se arata intr-un comunicat al muzeului, citat de Mediafax. Din totalul vizitatorilor muzeului din 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )