Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dorinel Munteanu, egalul lui Hagi. Dinamo a obtinut un punct la Viitorul Constanta

Adevărul Adevărul,
Dorinel Munteanu, egalul lui Hagi. Dinamo a obtinut un punct la Viitorul Constanta

Dorinel Munteanu s-a intors dupa 20 de ani la Dinamo si in primul sau meci ca antrenor principal al cainilor a smuls un punct pe terenul nou-promovatei Viitorul Constanta. continuă pe Adevărul

Interviu |Dorinel Munteanu, primele impresii despre Dinamo

Dorinel Munteanu a acordat un interviu site-ului oficial al lui Dinamo in care si-a prezentat primele impresii dupa ce a preluat echipa din Stefan cel Mare.

Dorinel Munteanu a luat o decizie radicala la Dinamo

Dorinel Munteanu ii chinuie pe jucatorii lui Dinamo inca din prima zi ca antrenor in Stefan cel Mare. Jucatorii plang dupa Dario Bonetti din momentul in care au aflat regulile lui Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu, prezentat oficial la Dinamo: Am venit sa muncesc, prima echipa nu se uita

Dinamo l-a prezentat, joi, pe noul antrenor, Dorinel Munteanu fiind inlocuitorul lui Dario Bonetti. Ma intorc la echipa la care am facut performanta si care mi-a deschis drumul catre fotbalul din Vest. Consider ca Dinamo are un lot valoros, a precizat Munti, intr-o conferinta de presa.

Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Dinamo dupa ce Bonetti si-a reziliat contractul.

Tehnicianul Dorinel Munteanu a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu FC Dinamo, dupa ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, si-a reziliat contractul cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, a declarat, miercuri, actionarul clubului alb-rosu, Dragos Savulescu, potrivit Mediafax. In urma cu putin timp, am reziliat contractul cu Bonetti si cu tot staful sau. Am gasit o formula sa reziliem pe cale amiabila. Nu a fost vorba de nicio clauza de reziliere, este o prostie asta. Dinamo nu .

Liga 1: Viitorul - Dinamo 1-1/ Un punct pentru debutul lui Dorinel Munteanu

Dinamo a remizat, 1-1, la Constanta cu Viitorul, in etapa a XVI-a a Ligii I, Dorinel Munteanu reusind doar un punct in meciul sau de debut pe banca de antrenor al cainilor.

Dorinel Munteanu se umple de bani la Dinamo

Chiar daca Dinamo traverseaza cea mai grea perioada din ultimii ani, Dorinel Munteanu s-a asigurat cu un contract impresionant pentru antrenorii din Liga 1.

Planul lui Dorinel Munteanu la Dinamo

Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial in functia de antrenor principal al lui Dinamo, intr-o conferinta de presa care a fost transmisa in direct de Onlinesport. ro. Cu aceasta ocazie, Dorinel a prezentat planul pe care il are in Stefan cel Mare.

Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei Dinamo

Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei Dinamo. Acesta a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu FC Dinamo, dupa ce Mario Bonetti, fostul antrenor, si-a reziliat contractul. in urma cu putin timp, am.

Dorinel Munteanu a devenit noul antrenor al echipei Dinamo dupa ce Bonetti si-a reziliat contractul

Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei Dinamo, dupa ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, si-a reziliat contractul cu formatia respectiva. Munteanu a semnat un contract pe doi ani si jumatate.

LIVE Prezentarea lui Dorinel Munteanu

Ramaneti cu noi astazi pentru prezentarea oficiala a lui Dorinel Munteanu la Dinamo si ce are el de zis ca nou antrenor al echipei din Stefan cel Mare. Munti va semna pe doi ani si jumatate, iar prezentarea incepe la ora 13:00.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )