Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dosar penal, in cazul agentului SPP care s-a impuscat pe strada. Imagini de la locul tragediei

Antena3 Antena3,
Dosar penal, in cazul agentului SPP care s-a impuscat pe strada. Imagini de la locul tragediei

Un barbat s-a impuscat in piept, miercuri, in timp ce se afla pe strada, in centrul Capitalei. Deocamdata nu se stie daca omul a decedat. SMURD a ajuns la locul incidentului, il. continuă pe Antena3

Surse: Un ofiter SPP s-a impuscat cu arma personala si se afla in stare grava la spital

UN ofiter SPP in varsta de 39 de ani s-a impuscat astazi cu arma pesonala in piept, iar in acest moment se afla in stare grava la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, au declarat surse medicale pentru Adevarul. Din primele informatii, ofiterul SPP se afla in timpul liber si s-a impuscat, accidental, cu arma personala.

Ofiterul SPP care s-a impuscat pe strada, in centrul Capitalei, a murit la spital (FOTO)

UPDATE: Ofiterul SPP a murit la cateva ore dupa ce a ajuns la spital. El era inr-o stare grava. UPDATE: Barbatul este un ofiter SPP, informeaza B1 TV. Acesta s-a impuscat in piept de.

Un ofiter SPP s-a impuscat pe strada, in centrul Capitalei

UPDATE: Barbatul este un ofiter SPP, informeaza B1 TV. Acesta s-a impuscat in piept de doua ori, folosind o arma personala. El a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni in stare grava. Martorii.

RECHIZITORIU Partida de vanatoare la care colonelul SPP Petre Soare a impuscat accidental un om a fost organizata la solicitarea colonelului

Procurorii militari arata in rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata pe colonelul Petre Soare de la Serviciul de Protectie si Paza-Biroul Prahova ca partida de vanatoare la care a impuscat mortal o persoana cu o arma care nu era a sa, ci a victimei, si fara sa aiba dreptul legal de a o folosi, a fost organizata la solicitarea acestuia, desi nu avea permis de port arma.

Rechizitoriu - Partida de vanatoare la care colonelul SPP Petre Soare a impuscat accidental un om a fost organizata la solicitarea colonelului

Procurorii militari arata in rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata pe colonelul Petre Soare de la Serviciul de Protectie si Paza-Biroul Prahova ca partida de vanatoare la care a impuscat mortal o persoana cu o arma care nu era a sa, ci a victimei, si fara sa aiba dreptul legal de a o folosi, a fost organizata la solicitarea acestuia, desi nu avea permis de port arma, relateaza News. ro.

Furat chiar de cel pe care il angajase sa munceasca in gospodarie. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat

Politistii au reusit sa identifice persoana care furase mai multe bunuri din gospodaria unei femei dintr-o localitate braileana. Barbatul muncise in casa pagubitei si a pus ochii pe cateva lucruri de valoare.

A intrat intr-o agentie de pariuri sportive cu un cutit. Pariorul se va alege cu dosar penal

Reprezentantii unei agentii de pariuri sportive au anuntat Politia dupa ce un barbat a intrat in sediul acesteia cu un cutit cu lama rabatabila. Braileanul este cercetat penal pentru port fara drept de obiecte periculoase.

S-a urcat beat la volan si fara sa posede permis de conducere. Soferul de ocazie se va alege cu dosar penal

Politistii braileni au descoperit in trafic un barbat de 27 de ani care nu detinea permis de conducere. in urma testarii cu alcooltestul, s-a descoperit ca barbatul avea o imbibatie alcoolica de 0,46 mg/l in aerul expirat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )