Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dosar penal in cazul bebelusului cu traumatism cranio-cerebral, transportat cu elicopterul SMURD la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Dosar penal in cazul bebelusului cu traumatism cranio-cerebral, transportat cu elicopterul SMURD la Bucuresti

Este ancheta in cazul bebelusului de cinci luni, ajuns zilele trecute la Spitalul de Pediatrie din Galati cu un traumatism cranio-cerebral. Medicii au decis ca micutul sa fie transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu din Capitala. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, soldat cu moartea a patru pacienti, scrie Agerpres. Procurorii se afla deja la fata locului si au inceput cercetarile, potrivit reprezentantilor Parchetului.

Incendiu la Institutul Matei Bals: Procurorii au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa

Procurorii Parchetului de pe langaTribunalul Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, soldat cu moartea a patru pacienti.

Incendiu la Matei Bals |Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa dupa incendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala,.

Procurorii au deschis dosar penal dupa incendiul de la Matei Bals. Au cerut imagini de pe camere si liste cu toti pacientii internati

Procurorii de pe langa Judecatoria Sectorul 2 s-au sesizat din oficiu si au deschis un dosar de cercetare penala pentru trei infractiuni. Mai mult, aceasta cauza a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. La locul tragediei sunt si specialistii de la IML.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )