Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dosar penal dupa ce un martor in cazul baronului PSD Adrian Duicu a postat pe Facebook o poza cu o pusca de vanatoare

Adevărul Adevărul,
Dosar penal dupa ce un martor in cazul baronului PSD Adrian Duicu a postat pe Facebook o poza cu o pusca de vanatoare

Unul din martorii din dosarul in care cap de afis este baronul PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, s-a trezit cu dosar penal fiindca a postat pe Facebook o fotografie cu o arma de vanatoare in mana. continuă pe Adevărul

Dosarul baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, reintors la DNA. Decizia nu este definitiva

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca dosarul baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, sa se reintoarca la DNA. Astfel, se va relua ancheta in dosarul lui Adrian Duicu. Decizia poate fi atacata.

DNA redeschide presedintelui CJ Brasov, Aristotel Cancescu, un mai vechi dosar penal. Este implicat si un deputat PSD

Procurorii DNA Brasov au redeschis un dosar penal mai vechi in care este implicat presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu PNL), dar si alti actuali si fosti responsabili din cadrul CJ Brasov.

Angajatul unei banci, urmarit penal dupa ce a furat bani din contul unui client pentru a-si cumpara BMW X5

Angajatul unei banci din Bucuresti este urmarit penal dupa ce a furat bani din contul unui client pentru a-si cumpara un BMW X5. La inceputul lunii, salariatul bancii a decis sa transfere 200. 000 de lei din.

VIDEO Mortii la inundatii folositi pentru a spala imaginea lui Oprisan. Filmulet odios montat de aghiotantii baronului PSD Vrancea

Membrii PSD Vrancea au postat pe pagina de Facebook a filialei un filmulet conceput sa probeze ca Marian Oprisan este o victima a lui Traian Basescu dupa ce, in 2005, la inundatiile din Vrancea, i-a cerut sefului statului de declare stare de urgenta in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )