Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dosar de politician: Gabriel Oprea, o cariera cu lumini si umbre (VIDEO)

B1 B1,
Dosar de politician: Gabriel Oprea, o cariera cu lumini si umbre (VIDEO)

Gabriel Oprea, ministrul prezentat astazi in campania Dosar de ministru este seful real al Guvernului. Fara Oprea, ministrul de Interne in functie si vicepremier al cabinetului, Victor Ponta ar pleca acasa. continuă pe B1

Dosar de politician: Daniel Constantin si politica tradarii (VIDEO)

Am ajuns exact la varful guvernului Ponta. Cei trei magnifici care conduc guvernul sunt premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul de Interne si juniorul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii.

Gabriel Oprea: 18 localitati din 7 judete, afectate de inundatii, 42 de persoane evacuate, 6 scoli inchise (VIDEO)

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a tinut miercuri o conferinta cu perfectii pentru a discuta situatia inundatiilor din diferite zone din Romania, informeaza B1 TV. Vicepremierul a spus ca in.

Gabriel Oprea: Ne pastram principiile, ne pastram orientarea pentru interesul national si ne pastram atitudinea corecta fata de parteneri. il sustinem pe premierul Ponta si sustinem parteneriatul corect pe care il avem cu presedintele Iohannis (VIDEO)

Gabriel Oprea a vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre planul politic pe care UNPR si-l propune. in urmatorii cinci ani vreau sa reinviem notiunea de nationalism, cel pozitiv, constructiv, asa cum se.

Gabriel Oprea a dispus autoritatilor din zonele vizate de avertizari de inundatii sa fie prezente in teritoriu

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a dispus prefectilor si sefilor structurilor pentru situatii de urgenta din judetele vizate de avertizari hidrologice de cod rosu, portocaliu si galben de inundatii.

Gabriel Oprea, vicepremier: Frontiera maritima este o frontiera sigura

Vicepremierul pentru Securitate Nationala, Gabriel Oprea, ministru de Interne, a participat astazi la bilantul exercitiului SARPOL 2015, desfasurat in apele Marii Negre.

Ce spune Gabriel Oprea despre motiunea de cenzura a PNL

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, ca nu crede ca actuala majoritate guvernamentala are vreo problema cu motiunea de cenzura a PNL, din 5 iunie. Mai mult, el a subliniat ca partidul sau este si ramane parte dintr-un guvern bun pentru Romania, informeaza Mediafax.

Gabriel Oprea: Nu cred ca actuala majoritate are vreo problema cu motiunea de cenzura din 5 iunie. il sustinem pe Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea, presedintele UNPR, partid-cheie in actuala coalitie guvernamentala, crede ca motiunea de cenzura anuntata de liberali pentru data de 5 iunie nu va pune probleme Guvernului Ponta.

Dosar de politician: Robert Cazanciuc si justitia politizata (VIDEO)

In campania dosar de ministru in care este analizata performanta guvernului Ponta, este luata in discutie astazi activitatea lui Robert Cazanciuc, ministrul Justitei. Oficial, Cazanciuc nu este PSD-ist cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )