Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dosare penale pentru suporterii polonezi de la Legia Varsovia, dupa ce au fost prinsi cu droguri si arme

Antena3 Antena3,
Dosare penale pentru suporterii polonezi de la Legia Varsovia, dupa ce au fost prinsi cu droguri si arme

Update 21. 55 - Mai multi suporteri polonezi s-au ales cu dosare penale pentru detinere de materiale pirotehnice, dupa ce au fost identificati de politistii rutieri pe A1 si dusi la Sectia 21 Politie pentru. continuă pe Antena3

Politia Capitalei: Dosare penale pentru suporterii polonezi dupa ce au fost prinsi ca detineau materiale pirotehnice

Mai multi suporteri polonezi s-au ales cu dosare penale pentru detinere de materiale pirotehnice dupa ce au fost identificati de politistii rutieri pe A1 si dusi la Sectia 21 Politie pentru audieri, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Politiei Capitalei.

VIDEO Politia Capitalei: Dosare penale pentru suporterii polonezi dupa ce au fost prinsi ca detineau materiale pirotehnice

Mai multi suporteri polonezi s-au ales cu dosare penale pentru detinere de materiale pirotehnice dupa ce au fost identificati de politistii rutieri pe A1 si dusi la Sectia 21 Politie pentru audieri, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Politiei Capitalei.

Suporterii echipei Legia Varsovia au facut haos inainte de meciul cu Steaua

Cu doar cateva zile inainte de prima mansa a playoff-ului pentru grupele Champions League in care vor intalni Steaua in deplasare, sustinatorii lui Legia Varsovia au oferit un spectacol specific lor.

Suporteri polonezi de la Legia Varsovia, retinuti dupa ce au fost prinsi cu droguri si arme

Suporterii polonezi au venit in Romania cu droguri, arme albe si materiale pirotehnice. Politistii au retinut mai multi suporteri in urma controalelor facute pe autostrada. Peste 500 de.

Meciul Steaua vs. Legia Varsovia: 13 ultrasi polonezi, retinuti de politie

Treisprezece suporteri polonezi, veniti la Bucuresti pentru meciul Steaua - Legia Varsovia, au fost dusi, miercuri, la politie, dupa ce asupra lor s-au gasit materiale pirotehnice, cutite si substante interzise, anunta GSP.

Dan Petrescu vede Steaua favorita in dubla cu Legia Varsovia. Fanii polonezi au sarit ca arsi la auzul acestui pronostic

Dan Petrescu, actualul antrenor al lui Dinamo Moscova, a prefatat dubla mansa pe care Steaua o va juca impotriva campioanei Poloniei, Legia Varsovia, sustinand ca echipa lui Reghecampf porneste favorita la calificare. La auzul acestor preziviuni, fanii polonezi au luat foc.

Steaua-Legia Varsovia: 700 de jandarmi, 90 de camere video si trafic restrictionat

Ordinea publica la meciul Steaua Bucuresti - Legia Varsovia din cadrul playoff-ului pentru grupele Champions League, de pe Arena Nationala din Capitala, va fi asigurata de peste 700 de jandarmi si 90 de camere video, iar politistii vor restrictiona traficul in zona stadionului, potrivit Agerpres. Potrivit Jandarmeriei Capitalei, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion suporterii trebuie sa vina incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Play-off-ul Ligii Campionilor Steaua - Legia Varsovia 1-1 / Calificarea se joaca in Polonia

Campioana Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, intalnirea cu polonezii de la Legia Varsovia, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Dupa o prima repriza dominata de stelisti, Federico Piovaccari a deschis scorul cu un lob superb de la marginea careului. Repriza secunda s-a jucat pe contre, Legia egaland prin Kosecki.

Cine este Legia Varsovia, adversara Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor

Formatia Legia Varsovia, adversara Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor, a ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a eliminat campioanele Tarii Galilor, TNS, 3-1 in deplasare si 1-0 acasa, si Norvegiei, Molde FK 1-1 in deplasare si 0-0 pe teren propriu).

intalnire cu grad ridicat de risc. Meciul Steaua-Legia Varsovia de miercuri va restrictiona traficul din Capitala

Traficul rutier in zona stadionului National Arena va fi restrictionat miercuri, incepand cu ora 14. 00, pentru meciul dintre echipele F. Steaua Bucuresti si Legia Varsovia care va incepe la orele 21. Peste 400 de politisti si 700 de jandarmi au fost mobilizati pentru partida din aceasta seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )