Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suporteri polonezi de la Legia Varsovia, retinuti dupa ce au fost prinsi cu droguri si arme

Antena3 Antena3,
Suporteri polonezi de la Legia Varsovia, retinuti dupa ce au fost prinsi cu droguri si arme

Suporterii polonezi au venit in Romania cu droguri, arme albe si materiale pirotehnice. Politistii au retinut mai multi suporteri in urma controalelor facute pe autostrada. Peste 500 de. continuă pe Antena3

Politia Capitalei: Dosare penale pentru suporterii polonezi dupa ce au fost prinsi ca detineau materiale pirotehnice

Mai multi suporteri polonezi s-au ales cu dosare penale pentru detinere de materiale pirotehnice dupa ce au fost identificati de politistii rutieri pe A1 si dusi la Sectia 21 Politie pentru audieri, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Politiei Capitalei.

VIDEO Politia Capitalei: Dosare penale pentru suporterii polonezi dupa ce au fost prinsi ca detineau materiale pirotehnice

Mai multi suporteri polonezi s-au ales cu dosare penale pentru detinere de materiale pirotehnice dupa ce au fost identificati de politistii rutieri pe A1 si dusi la Sectia 21 Politie pentru audieri, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Politiei Capitalei.

Dosare penale pentru suporterii polonezi de la Legia Varsovia, dupa ce au fost prinsi cu droguri si arme

Update 21. 55 - Mai multi suporteri polonezi s-au ales cu dosare penale pentru detinere de materiale pirotehnice, dupa ce au fost identificati de politistii rutieri pe A1 si dusi la Sectia 21 Politie pentru.

Suporteri polonezi retinuti la intrarea in Bucuresti

Jandarmeria Bucuresti a operat mai multe filtre la intrarea in Bucuresti pe Autostrada 1 dinspre Pitesti si in urma perchezitiilor mai multi suporteri ai echipei Legia Varsovia au fost retinuti si condusi la audieri.

Meciul Steaua vs. Legia Varsovia: 13 ultrasi polonezi, retinuti de politie

Treisprezece suporteri polonezi, veniti la Bucuresti pentru meciul Steaua - Legia Varsovia, au fost dusi, miercuri, la politie, dupa ce asupra lor s-au gasit materiale pirotehnice, cutite si substante interzise, anunta GSP.

Suporteri polonezi, dusi la politie: Asupra lor s-au gasit materiale pirotehnice, cutite si substante interzise

Treisprezece suporteri polonezi ce au venit la Bucuresti pentru meciul Steaua-Legia Varsovia au fost dusi, miercuri la politie. Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, citat de Mediafax,.

Legia Varsovia va fi sustinuta la Bucuresti de aproximativ 2.000 de suporteri

Steaua - Legia Varsovia / Miercuri va avea loc prima mansa dintre Steaua si Legia Varsovia, meci care se va juca pe Arena Nationala, urmand ca partida decisiva sa se dispute in Polonia.

Dan Petrescu vede Steaua favorita in dubla cu Legia Varsovia. Fanii polonezi au sarit ca arsi la auzul acestui pronostic

Dan Petrescu, actualul antrenor al lui Dinamo Moscova, a prefatat dubla mansa pe care Steaua o va juca impotriva campioanei Poloniei, Legia Varsovia, sustinand ca echipa lui Reghecampf porneste favorita la calificare. La auzul acestor preziviuni, fanii polonezi au luat foc.

Legia Varsovia, adversara Stelei, va fi sustinuta la Bucuresti de aproximativ 2.000 de suporteri

Formatia poloneza Legia Varsovia va fi sustinuta la partida cu Steaua, din turul play-off-ului Ligii Campionilor, de aproximativ 2. 000 de suporteri, o parte dintre ei participand in mod frecvent la acte de huliganism, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Play-off-ul Ligii Campionilor Steaua - Legia Varsovia 1-1 / Calificarea se joaca in Polonia

Campioana Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, intalnirea cu polonezii de la Legia Varsovia, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Dupa o prima repriza dominata de stelisti, Federico Piovaccari a deschis scorul cu un lob superb de la marginea careului. Repriza secunda s-a jucat pe contre, Legia egaland prin Kosecki.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )