Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dosarul Bica 2. Alina Bica si Dorin Cocos, cercetati in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Adevărul Adevărul,
Dosarul Bica 2. Alina Bica si Dorin Cocos, cercetati in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) si omul de afaceri Dorin Cocos vor fi cercetati in arest la domiciliu. Decizia a fost luata marti de magistratii Curtii Supreme, care au ales sa inlocuiasca arestul preventiv in cazul celor doi cu o masura mai blanda. continuă pe Adevărul

UPDATE: Alina Bica si Dorin Cocos, cercetati in arest la domiciliu

UPDATE: Alina Bica si Dorin Cocos vor fi cercetati in arest la domiciliu, potrivit unei decizii a iCCJ.

Alina Bica si Dorin Cocos trec in arest la domiciliu

Fostul sef DIICOT, Alina Bica, si Dorin Cocos vor fi eliberati, Curtea Suprema hotarand astazi ca cei doi sa fie pusi in arest la domiciliu. Decizia instantei este definitiva.

Alina Bica si Dorin Cocos, in arest la domiciliu. Fosta sefa a DIICOT, eliberata din penitenciar. Sunt o femeie de succes in continuare

UPDATE - Dorin Cocos a parasit Arestul central al Politiei Capitalei, unde se afla din 29 octombrie. UPDATE - Alina Bica a fost eliberata din Penitenciarul Targsor. La iesirea din inchisoare, Bica a.

Dorin Cocos, in arest la domiciliu. A parasit Arestul central al Politiei Capitalei, unde se afla din 29 octombrie

Dorin Cocos a fost plasat in arest la domiciliu, in dosarul cunoscut sub numele de Bica 2, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a inlocuit masura arestului preventiv in cazul sau, hotararea luata .

Dosarul 'Bica 2': Alina Bica si Dorin Cocos, in arest la domiciliu, a decis definitiv Inalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti ca fosta sefa a DIICOT Alina Bica si omul de afaceri Dorin Cocos sa fie judecati in arest la domiciliu in dosarul 'Bica 2', anunta Agerpres.

Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu. Decizia iCCJ, definitiva

Alina Bica si Dorin Cocos vor fi plasati in arest la domicliun in dosarul Bica2. Magistratii Curtii Supreme nu au admis contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Bica va parasi inchisoarea.

Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu. Hotararea este definitiva

Alina Bica si Dorin Cocos vor fi plasati in arest la domiciliu, in dosarul cunoscut sub numele de Bica 2, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a inlocuit masura arestului preventiv in cazul celor doi, hotararea luata de instanta.

Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu

UPDATE - Alina Bica si Dorin Cocos vor fi plasati in arest la domiciliu, in dosarul cunoscut sub numele de Bica 2. inalta Curte de Casatie si Justitie a inlocuit masura arestului preventiv in cazul celor.

UPDATE: Alina Bica si Dorin Cocos afla, marti, daca scapa de arest. Fosta sefa a DIICOT a ajuns la ICCJ

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si omul de afaceri Dorin Cocos afla, marti, daca vor fi eliberati. Judecatorii au decis saptamana trecuta ca cei doi sa fie cercetati in arest la domiciliu, in dosarul Bica 2, insa procurorii DNA au contestat decizia.

Alina Bica si Dorin Cocos afla, marti, daca scapa de arest

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si omul de afaceri Dorin Cocos afla, marti, daca vor fi eliberati. Judecatorii au decis saptamana trecuta ca cei doi sa fie cercetati in arest la domiciliu, in dosarul Bica 2, insa procurorii DNA au contestat decizia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )