Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dosarul Carpatica: Marian Mirzac, anchetat de DNA, a demisionat din Consiliul ASF.

România Liberă România Liberă,
Dosarul Carpatica: Marian Mirzac, anchetat de DNA, a demisionat din Consiliul ASF.

Fostul director general al Carpatica Asig, Marian Mirzac, a demisionat din Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), el fiind arestat preventiv in urma unei hotarari a Tribunalului Bucuresti din 30 ianuarie, la propunerea Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul Carpatica Asig. Autoritatea de Supraveghere Financiara a luat act de demisia lui Marian Mirzac, membru neexecutiv in Consiliului ASF. Demisia a fost transmisa miercuri, 12 februarie, la sediul ASF prin intermediul . continuă pe România Liberă

Marian Mirzac, cercetat penal in dosarul Carpatica, si-a dat demisia din functia de membru neexecutiv in Consiliul ASF

Marian Mirzac, cercetat penal in dosarul Carpatica alaturi de omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, a transmis astazi catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) demisia din functia de membru neexecutiv in Consiliul institutiei.

Marian Mirzac a demisionat din Consiliul ASF

Marian Mirzac, membru neexecutiv in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a demisionat astazi din func and tie, conform unui comunicat trimis redactiei.

Marian Mirzac, membru in Consiliul ASF, a demisionat din aceasta functie

Marian Mirzac, membru neexecutiv in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a demisionat din aceasta functie, el fiind arestat preventiv in urma unei hotarari a Tribunalului Bucuresti din 30 ianuarie, la propunerea Directiei Nationale.

Dosarul Carpatica - ASF: Cum explica procurorii DNA de ce au inceput urmarirea penala impotriva lui Daniel Tudor, fost sef al CSA, chiar daca nu el a dispus controlul la Carpatica Asigurari

Daniel Tudor este urmarit penal in dosarul Carpatica - ASF, pentru ca in calitate de sef al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA) ar fi cunoscut concluziile unui raport de control care evidentia deficiente grave la firma lui Ilie Carabulea si ar fi semnat o decizie in care aceste deficiente au fost ignorate. Procurorii sustin in referat ca si controlul la firma lui Carabulea s-a facut in urma unei decizii emise in 4 octombrie 2012 de Daniel Tudor, ca sef al CSA, informatie despre care HotNews. ro a aratat ca este gresita, deoarece la acea data presedinte al CSA era Constantin Buzoianu. Chiar daca este real ca acesta nu a dispus controlul, raspund procurorii DNA, relevanta in cauza prezinta faptul ca Daniel Tudor, ajuns ulterior sef al CSA, a cunoscut neregulile constatate de comisia de control a CSA si nu a dispus masuri ca urmare a celor rezultate din control. Vezi in articol ce raspunde DNA la intrebarea: De ce ati dispus urmarirea penala doar pentru Daniel Tudor, in conditiile in care deciziile de control si ulterior de presupusa exonerare a obligatiilor Carpatica Asigurari, au fost date in urma unor Hotarari luate cu majoritate de voturi a celor 7 membri CSA? .

Ghibu a demisionat din functia de secretar de stat la Transporturi

Secretarul de stat de la Transporturi, Cristian Ghibu, cel care a semnat contractul de privatizare a CFR Marfa, a demisionat din functia pe care o ocupa in minister, din motive personale, conform surselor de presa.

Cristian Ghibu a demisionat din functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Cristian Ghibu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca a demisionat, din motive personale, din functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. El a afirmat ca si-a depus demisia zilele acestea si nu a dat alte informatii.

Ghibu a demisionat din functia de secretar de stat la Transporturi

Secretarul de stat de la Transporturi, Cristian Ghibu, cel care a semnat contractul de privatizare a CFR Marfa, a demisionat din functia pe care o ocupa in minister, din motive personale, scrie Mediafax. Ghibu.

Cristian Ghibu a demisionat din functia de secretar de stat la Transporturi

Cristian Ghibu a declarat ca a demisionat, din motive personale, din functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. El a afirmat ca si-a depus demisia zilele acestea si nu a dat alte informatii.

Aleodor Francu a demisionat din fruntea Romatsa, dar a ramas director de dezvoltare

Adio, dar raman cu tine! Dupa acest principiu s-a ghidat si Aleodor Francu care a demisionat din functia de sef al Romatsa, dar a ramas cu functia detinuta anterior in cadrul companiei, cea de director de.

Dosarul Carpatica-ASF: Firma lui Ilie Carabulea spune ca are un program extins de reasigurare iar lichiditatea si solvabilitatea sunt peste limitele minime legale

Carpatica Asig a comunicat marti ca are contracte de reasigurare cu parteneri externi puternici, din punct de vedere financiar. Despre contractul cu Hannover Re, mentionat in ancheta procurorilor DNA, firma controlata de Ilie Carabulea spune ca acopera intregul business al societatii, pe asigurari generale. Lichiditatea si solvabilitatea Carpatica Asig depasesc limitele minime impuse de autoritatea de supraveghere in domeniu, se mai arata in comunicatul asiguratorului. Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost adus marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul ASF-Carpatica, in care este acuzat de coruptie, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )