Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Despagubiri ilegale. Alina Bica, plasata in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Adevărul Adevărul,
Dosarul Despagubiri ilegale. Alina Bica, plasata in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Curtea Suprema a decis ca Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), sa fie cercetata in dosarul in care este judecata pentru ca a acordat despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro, solutia nefiind definitiva. continuă pe Adevărul

Fostul sef al DIICOT, Alina Bica, plasata in arest la domiciliu; decizia poate fi contestata

Instanta suprema a decis, astazi, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, in cazul fostului sef al DIICOT, Alina Bica, in dosarul in care este judecata pentru ca a acordat despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de.

Alina Bica, in arest la domiciliu in dosarul ANRP. Fosta sefa a DIICOT nu poate parasi arestul Politiei Capitalei

Alina Bica a obtinut din partea judecatorilor masura arestului la domiciliu in dosarul ANRP, in care fosta sefa a DIICOT a fost trimisa in judecata in calitate de membru al Autoritatii Nationale pentru.

Alina Bica, trecuta in arest la domiciliu

Judecatorii au decis ca Alina Bica, fosta sefa DIICOT, sa fie mutata in arest la domiciliu, in dosarul ANRP, potrivit surselor judiciare.

Alina Bica ar putea fi eliberata din inchisoare. Fosta sefa DIICOT, plasata in arest la domiciliu

Instanta suprema a decis, vineri, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, in cazul fostului sef al DIICOT, Alina Bica, in dosarul in care este judecata pentru ca a acordat despagubiri pentru un.

Decizie favorabila a instantei pentru fosta sefa DIICOT Alina Bica

Instanta suprema a decis, vineri, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, in cazul fostului sef al DIICOT, Alina Bica, in dosarul in care este judecata pentru ca a acordat despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Doi inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, trimisi in judecata

Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata pentru trafic de influenta in stare de arest preventiv a lui Gheorghe Ceteras si sub control judiciar a lui Mihail-Cosmin Vasile. Cei doi l-ar fi contactat pe Gheorghe Sturdza Paltin si i-au pretins 10. 000 de hectare de padure 25% din suprafata totala), in schimbul determinarii functionarilor din judetul Bacau sa efectueze cat mai urgent punerea in posesie si eliberarea titlului de proprietate pentru cele 43. 227 ha de teren forestier, potrivit unui comunicat DNA.

Kovesi a RECLAMAT-O la CSM pe procuroarea care a inchis dosarul Gala Bute. Alina Stoica, spalata de CSM

Parchetul General a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii CSM), pentru ca procuroarea Alina Stoica a inchis dosarul Gala Bute, dupa ce a spus ca nu sunt probe suficiente. Este vorba de o declaratie a p.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )