Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef al DIICOT, Alina Bica, plasata in arest la domiciliu; decizia poate fi contestata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul sef al DIICOT, Alina Bica, plasata in arest la domiciliu; decizia poate fi contestata

Instanta suprema a decis, astazi, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, in cazul fostului sef al DIICOT, Alina Bica, in dosarul in care este judecata pentru ca a acordat despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul Despagubiri ilegale. Alina Bica, plasata in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Curtea Suprema a decis ca Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), sa fie cercetata in dosarul in care este judecata pentru ca a acordat despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro, solutia nefiind definitiva.

Decizie favorabila a instantei pentru fosta sefa DIICOT Alina Bica

Instanta suprema a decis, vineri, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, in cazul fostului sef al DIICOT, Alina Bica, in dosarul in care este judecata pentru ca a acordat despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Alina Bica, in arest la domiciliu in dosarul ANRP. Fosta sefa a DIICOT nu poate parasi arestul Politiei Capitalei

Alina Bica a obtinut din partea judecatorilor masura arestului la domiciliu in dosarul ANRP, in care fosta sefa a DIICOT a fost trimisa in judecata in calitate de membru al Autoritatii Nationale pentru.

Alina Bica ar putea fi eliberata din inchisoare. Fosta sefa DIICOT, plasata in arest la domiciliu

Instanta suprema a decis, vineri, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, in cazul fostului sef al DIICOT, Alina Bica, in dosarul in care este judecata pentru ca a acordat despagubiri pentru un.

Alina Bica, trecuta in arest la domiciliu

Judecatorii au decis ca Alina Bica, fosta sefa DIICOT, sa fie mutata in arest la domiciliu, in dosarul ANRP, potrivit surselor judiciare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )