Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul Ferma Baneasa: Paul de Romania a fost dat, oficial, in urmarire internationala. El ar fi fugit in Portugalia

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Ferma Baneasa: Paul de Romania a fost dat, oficial, in urmarire internationala. El ar fi fugit in Portugalia

Condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa, printul Paul Philippe al Romaniei a fost pus, vineri, oficial, pe lista persoanelor urmarite de Politia Romana, dupa ce a fost cautat acasa pentru aplicarea mandatului de arestare si nu a fost gasit. Surse din ancheta citate de Mediafax sustin ca acesta ar fi plecat in Portugalia. Cititi si Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa. continuă pe Hotnews

Paul al Romaniei, dat in urmarire dupa condamnarea din dosarul Ferma Baneasa O a doua persoana condamnata in dosar e de negasit

UPDATE, 18 decembrie, ora 13 Dupa Paul al Romaniei, o alta persoana condamnata in dosarul Ferma Baneasa a fost data in urmarire de Politia Romana. Este vorba despre Nela Ignatenko Pavaloiu),.

Dosarul Ferma Baneasa, la final. Remus Truica si israelienii merg la inchisoare. Ce pedeapse au primit Printul Paul si Dan Andronic

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa: omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul trei ani si patru luni cu executare. De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Verdict in dosarul Ferma Baneasa: Printul Paul, condamnat, nu a fost gasit la locuinta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa: omul de afac.

Radu Tudor, despre unul dintre greii condamnati in dosarul Ferma Baneasa: Traieste pe un yacht in mijlocul oceanului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa. Astfel, omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul trei ani si patru luni.

Verdict final in dosarul Ferma Baneasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa: omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul - trei ani si patru luni, transmite G4media. ro.

inca o persoana condamnata in Dosarul Ferma Baneasa, alaturi de Remus Truica si de Paul al Romaniei, Nela Ignatenko, data in urmarire. Mesajul postatvineri

Nela Ignatenko, condamnata in Dosarul Ferma Baneasa, alaturi de Remus Truica si de Paul al Romaniei, a fost data in urmarire de politisti, dupa ce si Paul al Romaniei a aparut pe site-ul IGPR cu statut de urmarit. Vineri dimineata, aceasta a postat pe Facebook un mesaj in care afirma: Daca Dumnezeu este cu tine, nu conteaza cati sunt impotriva ta.

Prima reactie a jurnalistului Dan Andronic, dupa condamnarea primita in dosarul Ferma Baneasa

Jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Ferma Baneasa. in celasi dosar, omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul trei ani si patru luni.

Dan Andronic, prima reactie dupa condamnarea in dosarul Ferma Baneasa: Eu ma retrag

Dan Andronic a reactionat, dupa condamnarea sa la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa printr-un mesaj scurt postat pe Facebook, in care spune ca se retrage. Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica - 7 ani de inchisoare, Paul Philippe al Romaniei - 3 ani si 4 luni ani, Dan Andronic - 3 ani cu suspendare Miliardarul Beny Steinmetz, 5 ani de inchisoare.

Un alt condamnat definitiv in dosarul Ferma Baneasa, Nela Ignatenko, dat in urmarire Mesajul transmis pe Facebook

Nela Ignatenko fosta Pavaloiu), condamnata definitiv de instanta suprema la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Ferma Baneasa, a fost data in urmarire.

Condamnarile primite de Beny Steinmetz si Tal Silberstein, in presa israeliana. Ce au scris jurnalistii din Israel dupa ce dosarul Ferma Baneasa a ajuns la final

Dosarul Ferma Baneasa a ajuns la final, iar printre cei condamnati la inchisoare se numara si Beny Steinmetz, si Tal Silberstein, ambii primind pedepse de cate cinci ani de detentie, iar sentinta a ajuns.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )