Libnet.ro
UNICEF

07:30

Paul al Romaniei, dat in urmarire dupa condamnarea din dosarul Ferma Baneasa O a doua persoana condamnata in dosar e de negasit

B1 B1,
Paul al Romaniei, dat in urmarire dupa condamnarea din dosarul Ferma Baneasa O a doua persoana condamnata in dosar e de negasit

UPDATE, 18 decembrie, ora 13 Dupa Paul al Romaniei, o alta persoana condamnata in dosarul Ferma Baneasa a fost data in urmarire de Politia Romana. Este vorba despre Nela Ignatenko Pavaloiu),. continuă pe B1

Dan Andronic, prima reactie dupa condamnarea in dosarul Ferma Baneasa: Eu ma retrag

Dan Andronic a reactionat, dupa condamnarea sa la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa printr-un mesaj scurt postat pe Facebook, in care spune ca se retrage. Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica - 7 ani de inchisoare, Paul Philippe al Romaniei - 3 ani si 4 luni ani, Dan Andronic - 3 ani cu suspendare Miliardarul Beny Steinmetz, 5 ani de inchisoare.

Printul Paul al Romaniei, dat oficial in urmarire. Gafa uriasa facuta de Politia Romana

Printul Paul al Romaniei a fost dat oficial in urmarire internationala, in aceasta dimineata, numele si fotografia sa fiind publicate la rubrica Persoane Urmarite de pe site-ul Politiei Romane, dupa ce a fost condamnat definitiv la inchisoare, iar noaptea trecuta nu a fost gasit acasa.

Impas dupa negocierile din week-end: Solutia lui Barna

Ajunsi in impas dupa negocierile din week-end, liderii partidelor care urmeaza sa formeze coalitia d.

Paul al Romaniei, pe lista persoanelor urmarite, dupa condamnarea definitiva la inchisoare. Unde ar fi nepotullui Carol al II-lea

Paul al Romaniei, cunoscut si sub numele Paul de Hohenzollern, Paul Lambrino sau Printul Paul, a fost dat in urmarire generala dupa ce a fost condamnat in dosarul Ferma Baneasa. 3 ani si 4 luni de detentie.

Paul al Romaniei, condamnat definitiv la inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, dat in urmarire internationala

Paul Philippe al Romaniei, condamnat joi la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa, va fi dat in urmarire internationala, in conditiile in care nu a fost gasit acasa de catre politistii care au mers sa il ridice pentru a fi incarcerat, a anuntat Politia Capitalei.

Primele imagini cu Remus Truica luat de politisti de acasa dupa condamnarea la 7 ani de inchisoare

Omul de afaceri Remus Truica a fost ridicat, joi seara, de politisti de la domeniul sau din Snagov dupa ce judecatorii au dat verdictul in dosarul Ferma Baneasa.

Cine este Paul al Romaniei, condamnat definitiv la inchisoare in dosarul Ferma Baneasa

De numele Printului Paul, autointitulat al Romaniei, se leaga o multime de controverse. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat in mai multe cazuri cazuri de coruptie. Cine este Paul al.

31 de ani de la Revolutie. Adrian Zuckerman: Acesti oameni curajosi si-au dat viata pentru democratie. Din pacate, ultimii 10 ani nu au fost in directia buna

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a vorbit miercuri, la Timisoara, despre Revolutia din Decembrie 1989 si despre evolutia Romaniei in ultimii 31 de.

Craiova FCSB 0-2. Schimbare de lider dupa rezultatul din Banie

FCSB a revenit la conducerea clasamentului din CASA Liga 1 dupa victoria mai categorica decat o arata scorul obtinuta, vineri seara, pe terenul Universitatii Craiova.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )