Libnet.ro
UNICEF

20:30

Paul al Romaniei, pe lista persoanelor urmarite, dupa condamnarea definitiva la inchisoare. Unde ar fi nepotullui Carol al II-lea

B1 B1,
Paul al Romaniei, pe lista persoanelor urmarite, dupa condamnarea definitiva la inchisoare. Unde ar fi nepotullui Carol al II-lea

Paul al Romaniei, cunoscut si sub numele Paul de Hohenzollern, Paul Lambrino sau Printul Paul, a fost dat in urmarire generala dupa ce a fost condamnat in dosarul Ferma Baneasa. 3 ani si 4 luni de detentie. continuă pe B1

Printul Paul, pe lista persoanelor date in urmarire de Politie

Numele printului Paul al Romaniei, apare oficial pe lista persoanelor date in urmarire, de pe site-ul Politiei Romane, dupa ce politistii care au mers joi seara la locuinta sa pentru a-l ridica dupa ce a fost condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa nu l-au gasit acasa, scrie News.

Paul al Romaniei, autointitulat print, pe lista persoanelor date in urmarire de pe site-ul Politiei Romane

Numele autointitulatului print Paul al Romaniei apare oficial pe lista persoanelor date in urmarire, de pe site-ul Politiei Romane, dupa ce politistii care au mers joi seara la locuinta sa pentru a-l ridica dupa ce a fost condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa nu l-au gasit acasa.

Dan Andronic, prima reactie dupa condamnarea in dosarul Ferma Baneasa: Eu ma retrag

Dan Andronic a reactionat, dupa condamnarea sa la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa printr-un mesaj scurt postat pe Facebook, in care spune ca se retrage. Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica - 7 ani de inchisoare, Paul Philippe al Romaniei - 3 ani si 4 luni ani, Dan Andronic - 3 ani cu suspendare Miliardarul Beny Steinmetz, 5 ani de inchisoare.

Dosarul Ferma Baneasa: Paul de Romania a fost dat, oficial, in urmarire internationala. El ar fi fugit in Portugalia

Condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa, printul Paul Philippe al Romaniei a fost pus, vineri, oficial, pe lista persoanelor urmarite de Politia Romana, dupa ce a fost cautat acasa pentru aplicarea mandatului de arestare si nu a fost gasit. Surse din ancheta citate de Mediafax sustin ca acesta ar fi plecat in Portugalia. Cititi si Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa.

Primele imagini cu Remus Truica luat de politisti de acasa dupa condamnarea la 7 ani de inchisoare

Omul de afaceri Remus Truica a fost ridicat, joi seara, de politisti de la domeniul sau din Snagov dupa ce judecatorii au dat verdictul in dosarul Ferma Baneasa.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )