Libnet.ro
UNICEF

08:30

Printul Paul, pe lista persoanelor date in urmarire de Politie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Printul Paul, pe lista persoanelor date in urmarire de Politie

Numele printului Paul al Romaniei, apare oficial pe lista persoanelor date in urmarire, de pe site-ul Politiei Romane, dupa ce politistii care au mers joi seara la locuinta sa pentru a-l ridica dupa ce a fost condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa nu l-au gasit acasa, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Paul al Romaniei, autointitulat print, pe lista persoanelor date in urmarire de pe site-ul Politiei Romane

Numele autointitulatului print Paul al Romaniei apare oficial pe lista persoanelor date in urmarire, de pe site-ul Politiei Romane, dupa ce politistii care au mers joi seara la locuinta sa pentru a-l ridica dupa ce a fost condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa nu l-au gasit acasa.

Printul Paul al Romaniei, dat oficial in urmarire. Gafa uriasa facuta de Politia Romana

Printul Paul al Romaniei a fost dat oficial in urmarire internationala, in aceasta dimineata, numele si fotografia sa fiind publicate la rubrica Persoane Urmarite de pe site-ul Politiei Romane, dupa ce a fost condamnat definitiv la inchisoare, iar noaptea trecuta nu a fost gasit acasa.

Paul al Romaniei, pe lista persoanelor urmarite, dupa condamnarea definitiva la inchisoare. Unde ar fi nepotullui Carol al II-lea

Paul al Romaniei, cunoscut si sub numele Paul de Hohenzollern, Paul Lambrino sau Printul Paul, a fost dat in urmarire generala dupa ce a fost condamnat in dosarul Ferma Baneasa. 3 ani si 4 luni de detentie.

Dosarul Ferma Baneasa, la final. Remus Truica si israelienii merg la inchisoare. Ce pedeapse au primit Printul Paul si Dan Andronic

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa: omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul trei ani si patru luni cu executare. De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Dosarul Ferma Baneasa: Paul de Romania a fost dat, oficial, in urmarire internationala. El ar fi fugit in Portugalia

Condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa, printul Paul Philippe al Romaniei a fost pus, vineri, oficial, pe lista persoanelor urmarite de Politia Romana, dupa ce a fost cautat acasa pentru aplicarea mandatului de arestare si nu a fost gasit. Surse din ancheta citate de Mediafax sustin ca acesta ar fi plecat in Portugalia. Cititi si Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa.

Printul Paul ar fi fugit in Portugalia. Indiciul prezentat de Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Politistii care s-au deplasat la locuinta Printului Paul au fost nevoiti sa plece asa cum au venit. Condamnat in dosarul Baneasa, acesta nu a fost gasit acasa de politisti. Potrivit surselor stiripesurse. ro, acesta s-ar afla in Portugalia si urmeaza sa fie dat in urmarire internationala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )