Libnet.ro
UNICEF

08:30

Printul Paul al Romaniei, dat oficial in urmarire. Gafa uriasa facuta de Politia Romana

Antena3 Antena3,
Printul Paul al Romaniei, dat oficial in urmarire. Gafa uriasa facuta de Politia Romana

Printul Paul al Romaniei a fost dat oficial in urmarire internationala, in aceasta dimineata, numele si fotografia sa fiind publicate la rubrica Persoane Urmarite de pe site-ul Politiei Romane, dupa ce a fost condamnat definitiv la inchisoare, iar noaptea trecuta nu a fost gasit acasa. continuă pe Antena3

Paul al Romaniei, dat in urmarire dupa condamnarea din dosarul Ferma Baneasa O a doua persoana condamnata in dosar e de negasit

UPDATE, 18 decembrie, ora 13 Dupa Paul al Romaniei, o alta persoana condamnata in dosarul Ferma Baneasa a fost data in urmarire de Politia Romana. Este vorba despre Nela Ignatenko Pavaloiu),.

Printul Paul, pe lista persoanelor date in urmarire de Politie

Numele printului Paul al Romaniei, apare oficial pe lista persoanelor date in urmarire, de pe site-ul Politiei Romane, dupa ce politistii care au mers joi seara la locuinta sa pentru a-l ridica dupa ce a fost condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa nu l-au gasit acasa, scrie News.

Printul Paul ar fi fugit in Portugalia. Indiciul prezentat de Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Politistii care s-au deplasat la locuinta Printului Paul au fost nevoiti sa plece asa cum au venit. Condamnat in dosarul Baneasa, acesta nu a fost gasit acasa de politisti. Potrivit surselor stiripesurse. ro, acesta s-ar afla in Portugalia si urmeaza sa fie dat in urmarire internationala.

Paul de Romania, dat in urmarire internationala. Cati ani de inchisoare va executa

Paul Philippe al Romaniei, personaj controversat si cu multetinichele, a ajuns pe lista urmaritilor internationali. Acesta este implicat intr-un dosar de retrocedari ilegale. inainte de a i se da sentinta, Paul Philippe al Romaniei a decis sa fuga din tara. in acest moment autoritatile au emis mandat de urmarire internationala pe numele sau. Paul Philippe .

Paul al Romaniei, condamnat definitiv la inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, dat in urmarire internationala

Paul Philippe al Romaniei, condamnat joi la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa, va fi dat in urmarire internationala, in conditiile in care nu a fost gasit acasa de catre politistii care au mers sa il ridice pentru a fi incarcerat, a anuntat Politia Capitalei.

Dosarul Ferma Baneasa, la final. Remus Truica si israelienii merg la inchisoare. Ce pedeapse au primit Printul Paul si Dan Andronic

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa: omul de afaceri Remus Truica a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit cate cinci ani de inchisoare, iar Printul Paul trei ani si patru luni cu executare. De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Dosarul Ferma Baneasa: Paul de Romania a fost dat, oficial, in urmarire internationala. El ar fi fugit in Portugalia

Condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa, printul Paul Philippe al Romaniei a fost pus, vineri, oficial, pe lista persoanelor urmarite de Politia Romana, dupa ce a fost cautat acasa pentru aplicarea mandatului de arestare si nu a fost gasit. Surse din ancheta citate de Mediafax sustin ca acesta ar fi plecat in Portugalia. Cititi si Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa.

Paul al Romaniei, autointitulat print, pe lista persoanelor date in urmarire de pe site-ul Politiei Romane

Numele autointitulatului print Paul al Romaniei apare oficial pe lista persoanelor date in urmarire, de pe site-ul Politiei Romane, dupa ce politistii care au mers joi seara la locuinta sa pentru a-l ridica dupa ce a fost condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa nu l-au gasit acasa.

Verdict in dosarul Ferma Baneasa: Printul Paul, condamnat, nu a fost gasit la locuinta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat joi verdictul final in dosarul Ferma Baneasa: omul de afac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )