Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dosarul fostului deputat Dan Pasat, la final. Instanta anunta luni sentinta

Hotnews Hotnews,
 Dosarul fostului deputat Dan Pasat, la final. Instanta anunta luni sentinta

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a terminat de judecat recursul in dosarul in care fostul deputat PDL Dan Pasat este acuzat de santaj, urmand ca instanta sa anunte luni sentinta definitiva, informeaza Agerpres. La termenul de luni al procesului, procurorul de sedinta a cerut mentinerea pedepsei de trei de inchisoare cu executare primita de Dan Pasat in aprilie 2013, pentru savarsirea infractiunii de santaj. continuă pe Hotnews

Sentinta definitiva, joi, in dosarul de santaj al fostului deputat Dan Pasat.

Fostul deputat Dan Pasat va afla joi sentinta definitiva in dosarul de santaj in care este judecat, a stabilit, luni, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), conform Mediafax. Pasat a fost condamnat de prima instanta la trei ani de inchisoare cu executare. Un complet de cinci magistrati ai ICCJ a luat in discutie, luni, recursurile facute de Dan Pasat, Constantin Marin si Vasile Preda, fost primar al comunei Varasti, judetul Giurgiu, dar si de procurorii DNA, impotriva deciziei din 10 .

Fostul deputat Dan Pasat ar putea afla luni sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de santaj

Magistratii Curtii Supreme ar putea anuntat luni sentinta definitiva in dosarul in care fostul deputat Dan Pasat este acuzat de santaj. Anterior, un complet de trei judecatori al aceleasi instante la condamnat pe acesta la trei ani de inchisoare cu executare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )