Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla joi daca scapa de arestul preventiv

Adevărul Adevărul,
Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla joi daca scapa de arestul preventiv

Deputatul Elena Udrea ar putea afla joi daca scapa de arestul preventiv in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciaziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor. in acest caz, parlametarul este acuzat de nu mai putin de sapte infractiuni de coruptie, printre care si trei fapte de luare de mita. continuă pe Adevărul

Elena Udrea cere procurorilor DNA sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a cerut procurorilor DNA, prin intermediul aparatorilor sai, sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute. Odata cu aceasta cerere, Udrea cere sa fie audiati si martori care ar putea sa dezminta.

Dosarul Gala Bute. Rudel Obreja si Tudor Breazu ar putea afla marti daca raman in arest preventiv

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, dar si primarul orasului Lupeni, Corneliu Resmerita, ar putea afla marti daca scapa de arest. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie prelungirea arestarii preventive in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea vrea sa isi schimbe declaratia in dosarul Gala Bute. Ce alte persoane IMPORTANTE vor fi aduse la audieri

Elena Udrea vrea sa dea o noua declaratie in dosarul Gala Bute si sa fie audiate si alte persoane cu putere de decizie din Ministerul Turismului. intre timp, procurorii au cerut prelungirea masurilor.

Elena Udrea cere sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Deputata Elena Udrea a cerut sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute, informeaza B1TV.

Fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, a fost adus, miercuri, in jurul orei 9. 00, la Directia Nationala Anticoruptie pentru noi audieri in dosarul Gala Bute, relateaza B1 Tv.

Dosarul Gala Bute. Rudel Obreja si Tudor Breazu vor fi cercetati in continuare in arest preventiv

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, dar si primarul orasului Lupeni, Corneliu Resmerita, vor fi cercetati in continuare in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, miercuri, prelungirea arestarii preventive a acestora in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute. Felix Tataru, consultantul presedintilor, audiat la DNA

Felix Tataru, fondatorul grupului de comunicare GMP, s-a prezentat, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul Gala Bute. Tataru a fost consultant atat in campaniile fostului presedinte Traian Basescu, cat si in campania presedintelui Iohannis. De asemenea, procurorii il audiaza astazi si pe Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea.

inca 30 de zile de arest pentru Rudel Obreja si Tudor Breazu, in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 20:06 inalta Curte de Casatie si Justitie a admis miercuri seara cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul lui Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, si al lui Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana apartinand Elenei Udrea, pusi sub acuzare in dosarul Gala Bute. * Felix Tataru, consultant in campaniile lui Basescu si Iohannis, audiat la DNA.

Cinci inculpati din dosarul Gala Bute vor afla marti daca scapa de arest

Cinci inclupati din dosarul Gala Bute vor afla marti daca scapa de arest, informeaza B1 TV. Este vorba despre fostul presedinte al Federatiei romane de Box Rudel Orbeja, Tudor Breazu, primarul din Lupeni,.

iCCJ va da miecuri decizia in cazul a cinci inculpati din dosarul Gala Bute (VIDEO)

CInci inculpati din dosarul Gala Bute afla miecuri daca vor scapa de arest. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare pentru miecuri in ceea ce priveste masurile preventive.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )