Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Gala Bute. Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, cercetat in arest la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Dosarul Gala Bute. Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, cercetat in arest la domiciliu

Cornel Rasmerita, primarul municipiului hunedorean Lupeni, va fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute, potrivit unei decizii de vineri a Curtii Supreme. Sentinta este definitiva. continuă pe Adevărul

Dosarul Gala Bute: Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, cercetat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri revocarea arestarii preventive in cazul primarului municipiului Lupeni, Cornel Resmerita, urmand ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu, in.

iCCJ: Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, plasat in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, a primit din partea magistratilor Curtii Supreme decizia de plasare in arest la domiciliu in dosarul in care Elena Udrea, Rudel Obreja si Tudor Breazu sunt arestati.

iCCJ discuta contestatiile depuse de Rudel Obreja, Cornel Resmerita si Tudor Breazu la masura arestului preventiv in dosarul Gala Bute

Contestatii in dosarul Gala Bute. Aflati in arest preventiv in acest dosar, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, primarul din Lupeni, Cornel Resmerita si Tudor Breazu, fost apropiat al.

Dosarul Gala Bute. Veste buna pentru primarul Cornel Resmerita

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, vineri, ca primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita, inculpat in dosarul Gala Bute, sa fie arestat la dimiciliu, fiind astfel inlocuit arestul preventiv cu o masura privativa de libertate mai blanda. Decizia de vineri este definitiva.

Cornel Resmerita, trecut in arest la domiciliu

Judecatorii inaltei Curti au admis contestatia la arestul preventiv a primarului din Lupeni Cornel Resmerita, inculpat in dosarul Gala Bute, decizia fiind definitiva, potrivit surselor judiciare.

iCCJ discuta contestatiile depuse de Rudel Obreja, Cornel Resmerita si Tudor Breazu la masura arestului preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

30 Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a declarat, vineri, pe holurile iCCJ, ca presa a intoxicat oamenii cu dosarul Gala Bute, iar arestarea lui nu are nicio legatura cu.

Laura Codruta Kovesi: CSM a anchetat NUP-ul dat de procurorul Alina Stoica in dosarul Gala Bute

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca membrii Consiliul Superior al Magistraturii au anchetat rezolutia de neincepere a urmarii penale NUP) data de procurorul Alina Stoica in dosarul Gala Bute. Parchetul General isi prezinta, marti, bilantul pe anul 2014, la eveniment fiind prezenti si Laura Codruta Kovesi, dar si Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei.

Kovesi a RECLAMAT-O la CSM pe procuroarea care a inchis dosarul Gala Bute

Parchetul General a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii CSM), pentru ca procuroarea Alina Stoica a inchis dosarul Gala Bute, dupa ce a spus ca nu sunt probe suficiente. Procuroarea Alina Stoica,.

Kovesi a RECLAMAT-O la CSM pe procuroarea care a inchis dosarul Gala Bute. Alina Stoica, spalata de CSM

Parchetul General a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii CSM), pentru ca procuroarea Alina Stoica a inchis dosarul Gala Bute, dupa ce a spus ca nu sunt probe suficiente. Este vorba de o declaratie a p.

100 de Minute: Procuroarea care a ingropat Gala Bute, anchetata de CSM

Intrebata daca va ancheta faptul ca timp de 4 ani Elena Udrea a fost ocolita in dosarul Gala Bute, Laura Codruta Kovesi a spus ca a sesizat CSM in privinta procuroarei respective inca de la sfarsitul anului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )