Libnet.ro
UNICEF

01:05

iCCJ: Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, plasat in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute

B1 B1,
 iCCJ: Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, plasat in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, a primit din partea magistratilor Curtii Supreme decizia de plasare in arest la domiciliu in dosarul in care Elena Udrea, Rudel Obreja si Tudor Breazu sunt arestati. continuă pe B1

Dosarul Gala Bute: Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, cercetat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri revocarea arestarii preventive in cazul primarului municipiului Lupeni, Cornel Resmerita, urmand ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu, in.

Dosarul Gala Bute. Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, cercetat in arest la domiciliu

Cornel Rasmerita, primarul municipiului hunedorean Lupeni, va fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute, potrivit unei decizii de vineri a Curtii Supreme. Sentinta este definitiva.

iCCJ discuta contestatiile depuse de Rudel Obreja, Cornel Resmerita si Tudor Breazu la masura arestului preventiv in dosarul Gala Bute

Contestatii in dosarul Gala Bute. Aflati in arest preventiv in acest dosar, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, primarul din Lupeni, Cornel Resmerita si Tudor Breazu, fost apropiat al.

Cornel Resmerita, trecut in arest la domiciliu

Judecatorii inaltei Curti au admis contestatia la arestul preventiv a primarului din Lupeni Cornel Resmerita, inculpat in dosarul Gala Bute, decizia fiind definitiva, potrivit surselor judiciare.

Dosarul Gala Bute. Veste buna pentru primarul Cornel Resmerita

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, vineri, ca primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita, inculpat in dosarul Gala Bute, sa fie arestat la dimiciliu, fiind astfel inlocuit arestul preventiv cu o masura privativa de libertate mai blanda. Decizia de vineri este definitiva.

Primarului din Gheorgheni, Mezei Janos, plasat in arest la domiciliu pentru abuz in serviciu si santaj

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, acuzat de DNA de abuz in serviciu si santaj, va fi plasat in arest la domiciliu, potrivit deciziei Tribunalului Mures, informeaza Mediafax. Decizia nu este definitiva.

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, pus in arest la domiciliu

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, acuzat de DNA de abuz in serviciu si santaj, va fi cercetat in arest la domiciliu, dupa ce Tribunalul Mures a dispus inlocuirea masurii controlului judiciar.

Primarul Lupeniului, Cornel Resmerita, a fost trimis in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a decis astazi eliberarea din arest preventiv a primarului Cornel Resmerita, retinut si arestat la inceputul lunii februarie, pentru infractiuni de coruptie. Cornel Resmerita va fi cercetat in stare de arest la domiciliu.

Primarul din Ploiesti a demisionat. Badescu ramane in arest

19: Instanta a decis sa respinga contestatia cererii de arestare preventiva formulata de fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu. Astfel, Badescu ramane in arest pana la finalul celor 30 de zile.

iCCJ discuta contestatiile depuse de Rudel Obreja, Cornel Resmerita si Tudor Breazu la masura arestului preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

30 Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a declarat, vineri, pe holurile iCCJ, ca presa a intoxicat oamenii cu dosarul Gala Bute, iar arestarea lui nu are nicio legatura cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )