Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Ploiesti a demisionat. Badescu ramane in arest

România Liberă România Liberă,
Primarul din Ploiesti a demisionat. Badescu ramane in arest

19: Instanta a decis sa respinga contestatia cererii de arestare preventiva formulata de fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu. Astfel, Badescu ramane in arest pana la finalul celor 30 de zile. continuă pe România Liberă

Primarul din Ploiesti a demisionat

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a demisionat din functie, potrivit B1TV.

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest preventiv

14 - Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest preventiv, au decis, marti, magistratii Curtii de Apel Ploiesti. Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), arestat.

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest. Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au respins marti contestatia la masura arestului preventiv pentru 30 de zile, informeaza B1 TV.

Primarul Ploiestiului, arestat preventiv pentru luare de mita, si-a dat demisia din functie. Iulian Badescu a renuntat si la calitatea de membru al PSD

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, si-a dat demisia din functie, marti, a anuntat avocatul acestuia la Curtea de Apel Ploiesti, unde se discuta.

Primarul din Beius, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Serviciul Teritorial Oradea l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Adrian Nicolae Domocos, primar al municipiului Beius, acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual, efectuare.

Numar record de infractiuni pentru primarul din Beius

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata, in stare de libertate pe primarul municipiulul Beius, Adrian Nicolae Domocos, intrucat este acuzat de 147 de fapte de coruptie. in aceeasi zi, edilul a fost trimis in judecata si intr-un alt dosar, pentru alte 14 fapte, conform unui comunicat al DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )