Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primarul din Beius, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

B1 B1,
Primarul din Beius, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Serviciul Teritorial Oradea l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Adrian Nicolae Domocos, primar al municipiului Beius, acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual, efectuare. continuă pe B1

Numar record de infractiuni pentru primarul din Beius

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata, in stare de libertate pe primarul municipiulul Beius, Adrian Nicolae Domocos, intrucat este acuzat de 147 de fapte de coruptie. in aceeasi zi, edilul a fost trimis in judecata si intr-un alt dosar, pentru alte 14 fapte, conform unui comunicat al DNA.

Primarul suspendat din Beius si episcopul greco-catolic de Oradea, trimisi in judecata pentru coruptie

Primarul suspendat din Beius, Adrian Domocos, aflat in arest la domiciliu, si episcopul greco-catolic de Oradea, Virgil Bercea, au fost trimisi in judecata de DNA, in dosarul care vizeaza fapte de coruptie privind un contract incheiat intre municipalitate si episcopie, informeaza Mediafax.

Primarul suspendat din Beius a fost trimis in judecata in doua dosare, in aceeasi zi

ACTUALIZARE 20:09 Primarul suspendat din Beius, Adrian Domocos, aflat in arest la domiciliu, a fost trimis astazi in judecata de DNA in doua dosare separate, pentru peste 160 de fapte.

Fost sef al DSVSA Sibiu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Alba Iulia l-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe Serban Constantin Tichindelean, fost director executiv al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Sibiu, acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese.

Fostul director al DSVSA Sibiu Serban Tichindelean a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Serban Tichindelean, fostul director al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Sibiu, a fost trimis luni in judecata, in stare de arest la domiciliu fiind acuzat, printre altele de.

Directorul D.S.V.S.A Sibiu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a directorului executiv al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu D. ), Serban Tinchindelean pentru: abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit 6 acte materiale ) in forma continuata, abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit 3 infractiuni) si conflict de interese2 infractiuni), potrivit unui comunicat DNA.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi a fost data in judecata pentru a noua oara de Liga Studentilor

Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi a fost data in judecata de Liga Studentilor pentru a noua oara, pe motiv ca au fost introduse criterii discriminatorii pentru studentii care vor sa ocupe functia de.

DNA: Trei oameni de afaceri, trimisi in judecata pentru fraudare de fonduri europene

Procurorii DNA Suceava au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, fata de trei oameni de afaceri din judetul Botosani, acuzati de fraudare a fondurilor europene.

Iasi: Universitatea Alexandru Cuza, data in judecata pentru a noua oara de Liga Studentilor

Universitatea Alexandru Ioan Cuza a fost data in judecata penru a noua oara de catre Liga Studentilor din Iasi pentru ca a introdus niste criterii discriminatorii pentru studentii care vor sa acceada la functia de student reprezentant in structurile de conducere ale universitatii, potrivit Mediafax.

Primarul din Ploiesti a demisionat

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a demisionat din functie, potrivit B1TV.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )