Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dosarul Hexi Pharma, ancheta in paralel: Mai multe probe vor fi duse spre verificare la Institutul Cantacuzino (VIDEO)

B1 B1,
Dosarul Hexi Pharma, ancheta in paralel: Mai multe probe vor fi duse spre verificare la Institutul Cantacuzino (VIDEO)

Politistii vor duce mai multe probe prelevate din spitale la Institutul Cantacuzino pentru a fi verificate, arata B1 TV. Este vorba despre aceleasi probe care au fost recoltate acum doua saptamani si care. continuă pe B1

Dosarul Hexi Pharma, la secret: Procurorul General nu da niciun detaliu despre ancheta (VIDEO)

Urmarirea penala impotriva Hexi Pharma ramane intr-un con de umbra. Procurorul general Augustin Lazar nu vrea sa dea niciun detaliu despre starea anchetei, si nici nu spune daca o parte a.

Uniunea judecatorilor din Romania vor sa ceara CSM ancheta in parchete, in dosarul Hexi Pharma

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a solicitat, luni, plenului CSM sa sesizeze Inspectia Judiciara pentru a verifica si comunica public modul in care parchetele au valorificat datele si informatiile primite in ultimii 10 ani de la SRI privind posibile fapte penale care implicau firma Hexi Pharma, fapte referitoare inclusiv la posibile licitatii trucate si diluarea de mii de ori a dezinfectantilor vanduti spitatelor.

Procurorul general al Romaniei:S-au cerut expertize in cazul substantelor de la Hexi Pharma. Ancheta se efectueaza intr-un ritm foarte alert

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti caau fost cerute expertize privind substantele furnizate de compania farmaceutica Hexi Pharma, acestea urmand sa fie facute la un institut romanesc.

Procurorii de caz vor aprecia cand se va lua o masura in dosarul Hexi Pharma ''

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, astazi, ca in dosarul Hexi Pharma se va lua o masura atunci cand va fi considerat momentul oportun de catre procurorii de caz, potrivit unor surse din presa.

Produsele Hexi Pharma, verificate si la Institutul Cantacuzino

Mai multe probe din biocide produse de Hexi Pharma, dintre cele folosite in spitalele unde analizele au iesit neconforme, vor fi duse, marti, de catre politisti, la Institutul Cantacuzino pentru a fi verificate de specialisti.

S-a ales praful de transparenta promisa de SRI anul trecut: Toate semnalele arata ca Servicul se opune desecretizarii in dosarul Hexi Pharma

Odata cu numirea de catre Klaus Iohannis a lui Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii si, ulterior, a jurnalistului Ovidiu Marincea in functia de director de comunicare,.

Auditorul Silviu Magureanu, despre dezinfectantii indoiti cu apa de la Hexi Pharma: Pretul cel mai scazut va distruge Romania

Dupa declansarea scandalului Hexi Pharma, oamenii din sistem au prins curaj si au inceput sa vorbeasca. Este cazul auditorului independent Silviu Magureanu, care a criticat dur pe Facebook situatia Spitalul de Copii din Brasov, unde a descoperit nereguli grave.

Augustin Lazar: Ancheta privind Hexi Pharma se desfasoara in ritm foarte rapid

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a declarat, marti dimineata, cu privire la dosarul Hexi Pharma,ca atunci cand ancheta va fi terminata se va putea discuta despre cat de repede au fost luate masuriulle dupa informarile SRI. De asemenea, Lazar spune ca Ancheta privind Hexi Pharma se desfasoara in ritm foarte rapid.

Anchetatorii cer interzicerea companiei Hexi Pharma. Procurorul general vrea finalizarea anchetei intr-un termen rezonabil

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, spune ca subalternii sai vor finaliza ancheta in Dosarul Hexi Pharma intr-un termen rezonabil. Astazi, anchetatorii au cerut Judecatoriei Sectorului 5 sa interzica, preventiv, dizolvarea companiei sau intrarea in insolventa, asa cum cer actionarii acesteia.

Parchetul General continua ancheta in cazul Hexi Pharma

Parchetul General face noi precizari oficiale despre ancheta in cazul producatorului de dezinfectanti Hexi Pharma.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )