Libnet.ro
UNICEF

05:30

Produsele Hexi Pharma, verificate si la Institutul Cantacuzino

România Liberă România Liberă,
Produsele Hexi Pharma, verificate si la Institutul Cantacuzino

Mai multe probe din biocide produse de Hexi Pharma, dintre cele folosite in spitalele unde analizele au iesit neconforme, vor fi duse, marti, de catre politisti, la Institutul Cantacuzino pentru a fi verificate de specialisti. continuă pe România Liberă

Dosarul Hexi Pharma, ancheta in paralel: Mai multe probe vor fi duse spre verificare la Institutul Cantacuzino (VIDEO)

Politistii vor duce mai multe probe prelevate din spitale la Institutul Cantacuzino pentru a fi verificate, arata B1 TV. Este vorba despre aceleasi probe care au fost recoltate acum doua saptamani si care.

Produsele Hexi Pharma achizitionate de Spitalul Filantropia din Craiova au fost sigiliate

Conducerea Spitalului Filantropia din Craiova a declarat ca operatiile nu au fost amanate pentru ca s-au folosit dezinfectantii achizitionati de la alte firme. Produsele Hexi Pharma au fost sigiliate.

Procurorii cer expertize pentru produsele Hexi Pharma

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General au dispus efectuarea a doua constatari tehnico-stiintifice asupra produselor Hexi Pharma.

Spitalul care a refuzat produsele Hexi Pharma

Dezinfectantele de la Hexi Pharma nu au fost folosite in ultimii cinci ani la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad, medicii fiind nemultumiti de calitatea acestor produse,.

Singurul spital din judetul Vaslui care a refuzat produsele Hexi Pharma: Erau de proasta calitate si am refuzat sa le luam

Dezinfectantele de la Hexi Pharma nu au fost folosite in ultimii cinci ani la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad, medicii fiind nemultumiti de calitatea acestor produse.

Scandalul Hexi Pharma trece de granite: Dezinfectantii diluati, folositi si in Bulgaria. Ce au declarat reprezentatii de la sud de Dunare, despre substantele folosite (VIDEO)

Produsele Hexi Pharma au ajuns si in strainatate, in Bulgaria, potrivit tolo. ro, desi guvernul de la Sofia a sustinut contrariul. in cele din urma, bulgarii au anuntat ca vor retrage produsele.

Surse: Hexi Pharma a retras cererea de intrare in insolventa (VIDEO)

Hexi Pharma a retras cererea de intrare in insolventa, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Pe 11 mai, compania a depus solicitarea de intrare in insolventa la Tribunalul Bucuresti, la.

Corpul de control al prim-ministrului in control la Spitalul Judetean din Craiova. Verifica modalitatea in care au fost achizitionati dezinfectanti Hexi Pharma

Cel mai mare spital din Oltenia nu mai foloseste dezinfectantii achizitionati de la Hexi Pharma. Corpul de control al prim-ministrului a venit in aceasta dimineata in control la Spitalul Judetean din Craiova.

UPDATE. Parchetul General cere interzicerea dizolvarii sau lichidarii Hexi Pharma.Judecatorii au decis blocarea insolventei

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au decis blocarea insolventei Hexi Pharma. De asemena, judecatorii au hotarat ca din conturile companiei sa mai poata fi luati doar bani pentru plata salariilor.

UPDATE. Hexi Pharma renunta la insolventa. Conducerea firmei a retras cererea de la Tribunalul Bucuresti

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca, marti, cererea de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma. Luni, Judecatoria Sectorului 5 a decis blocarea insolventei Hexi Pharma. Aceasta decizie va cantari greu in procesul de la Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )