Libnet.ro
UNICEF

07:30

UPDATE. Parchetul General cere interzicerea dizolvarii sau lichidarii Hexi Pharma.Judecatorii au decis blocarea insolventei

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Parchetul General cere interzicerea dizolvarii sau lichidarii Hexi Pharma.Judecatorii au decis blocarea insolventei

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au decis blocarea insolventei Hexi Pharma. De asemena, judecatorii au hotarat ca din conturile companiei sa mai poata fi luati doar bani pentru plata salariilor. continuă pe România Liberă

Parchetul General cere interzicerea dizolvarii sau lichidarii Hexi Pharma. Decizia magistratilor este executorie

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni, ca Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie va cere interzicerea dizolvarii sau lichidarii companiei Hexi Pharma.

Gica Popescu, audiat la Parchetul General

Gica Popescu s-a prezentat, luni dimineata, la Parchetul General in calitate de martor, conform DCNews. Gica Popescu le-a declarat jurnalistilor, la intrarea in cladirea Parchetului, ca nu stie des.

Parchetul General a stabilit un prejudiciu de 2 mil. euro in dosarul vaccinului antigripal de la Cantacuzino, care a fost declinat la DNA

Procurorii de la Parchetul General au stabilit un prejudiciu de doua milioane de euro in dosarul privind vaccinul antigripal produs de Institutul Cantacuzino, motiv pentru care cauza a fost declinata la DNA, cercetarile fiind continuate de procurorii anticoruptie, transmite Mediafax.

Procedura contestata: Procurorii cer instantei suspendarea dizolvarii companiei Hexi Pharma (VIDEO)

Parchetul General cere instantei suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma. Primul temen de judecata a fost stabilit pentru astazi, luni, arata B1 TV. Solicitarea procurorilor vine dupa ce compania a anuntat.

Parchetul General a cerut instantei suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai.

Parchetul General a cerut instantei suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai.

Parchetul General strica planurile companiei Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )