Libnet.ro
UNICEF

09:00

Gica Popescu, audiat la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Gica Popescu, audiat la Parchetul General

Gica Popescu s-a prezentat, luni dimineata, la Parchetul General in calitate de martor, conform DCNews. Gica Popescu le-a declarat jurnalistilor, la intrarea in cladirea Parchetului, ca nu stie des. continuă pe Antena3

Gica Popescu, audiat in calitate de martor la Parchetul Capitalei (VIDEO)

Gica Popescu a ajuns luni dimineata la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si a precizat ca a fost citat in calitate de martor, dar nu stie despre ce dosar este vorba. Am.

George Copos este urmarit penal pentru plagiat. Gica Popescu, audiat in dosar

George Copos, fostul finantator al echipei de fotbal Rapid, este urmarit penal pentru plagiat. Gheorghe Popescu, fostul capitan al echipei nationale de fotbal, a fost audiat luni ca martor in acest dosar.

Gica Popescu, audiat de procurori

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal, Gheorghe Popescu, s-a prezentat, astazi, la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru a fi audiat de procurori, potrivit unor surse din presa.

Gica Popescu, audiat in dosarul privind plagiatul lui Copos

Gheorghe Popescu, fostul capitan al echipei nationale de fotbal a venit luni la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru a fi audiat de procurori.

Parchetul General a stabilit un prejudiciu de 2 mil. euro in dosarul vaccinului antigripal de la Cantacuzino, care a fost declinat la DNA

Procurorii de la Parchetul General au stabilit un prejudiciu de doua milioane de euro in dosarul privind vaccinul antigripal produs de Institutul Cantacuzino, motiv pentru care cauza a fost declinata la DNA, cercetarile fiind continuate de procurorii anticoruptie, transmite Mediafax.

Parchetul General cere interzicerea dizolvarii sau lichidarii Hexi Pharma. Decizia magistratilor este executorie

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni, ca Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie va cere interzicerea dizolvarii sau lichidarii companiei Hexi Pharma.

Parchetul General strica planurile companiei Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai .

Parchetul General a cerut instantei suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai.

Parchetul General a cerut instantei suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )