Libnet.ro
UNICEF

09:30

Parchetul General a cerut instantei suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parchetul General a cerut instantei suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul General a cerut instantei suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai.

Procurorii cer suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai,.

Parchetul General vrea ca judecatorii sa suspende dizolvarea Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, pentru a putea recupera prejudiciul produs in dosarul dezinfectantilor diluati. Instanta a stabilit primul termen luni, 16 mai.

Parchetul General strica planurile companiei Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai .

Surse: Hexi Pharma a fost pusa sub acuzare. Compania si-a cerut insolventa din cauza unei datorii de 23,5 milioane lei

Compania farmaceutica Hexi Pharma a fost pusa sub invinuire de procurorii de la Parchetul General, au declarat, vineri, surse judiciare pentru Adevarul. Compania si-a cerut insolventa din cauza unei datorii de 23,5 milioane lei, judecatorii Tribunalul Bucuresti urmand sa discute cererea pe 17 mai.

Hexi Pharma a fost pusa sub urmarire penala

Procurorii au decis urmarirea penala in cazul companiei Hexi Pharma pentru zadarnicirea combaterii bolilor si falsificarea de produse. Ancheta este demarata de Parchetul General. Administratorul Alexandru Condrea a fost citat la Parchetul General.

Premierul Ciolos, informat de SRI despre scandalul dezinfectantilor. Guvernul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharma

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca directorul SRI i-a prezentat o sinteza a informatiilor detinute de serviciu privind situatia din spitale si notele pe care le-a transmis in ultimii ani autoritatilor. Seful executivului a spus ca aceste informatii sunt legate de infectiile nozocomiale si de potentiale probleme la modul cum s-au negociat si semnat anumite contracte. Totodata, Guvernul a sesizat Parchetul in legatura cu raportul privind produsele Hexi Pharma, a anuntat vineri premierul Dacian Ciolos.

EXCLUSIV Documente: Hexi Pharma a luat bani europeni sa asigure concentratia corecta a dezinfectantilor. Firma se lauda ca a livrat produse in scoli pe vremea gripei porcine din 2009

Firma Hexi Pharma care a livrat, in spitale din toata tara, dezinfectanti care s-au dovedit a fi diluati in urma unor controale, a luat fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia. In documentatia depusa, firma descria o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantilor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer. Firma Hexi Pharma si-a cerut, saptamana trecuta, insolventa, in mijlocul unui scandal de proportii declansat in urma unor investigatii realizate de o echipa de jurnalisti de la Gazeta Sporturilor si blogul Tolo. ro), legate de infectiile intraspitalicesti care au condus la moartea multor pacienti din Romania, printre care si victime ale incendiului din clubul Colectiv, din 2015. Dezinfectantii Hexi erau folositi in prevenirea infectiilor nosocomiale.

EXCLUSIV Documente: Hexi Pharma a luat bani europeni sa asigure concentratia corecta a dezinfectantelor. Firma se lauda ca a livrat produse in scoli pe vremea gripei porcine din 2009

Firma Hexi Pharma care a livrat, in spitale din toata tara, dezinfectante care s-au dovedit a fi diluate in urma unor controale, a luat fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia. In documentatia depusa, firma descria o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantelor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer. Firma Hexi Pharma si-a cerut, saptamana trecuta, insolventa, in mijlocul unui scandal de proportii declansat in urma unor investigatii realizate de o echipa de jurnalisti de la Gazeta Sporturilor si blogul Tolo. ro), legate de infectiile intraspitalicesti care au condus la moartea multor pacienti din Romania, printre care si victime ale incendiului din clubul Colectiv, din 2015. Dezinfectantele Hexi erau folositi in prevenirea infectiilor nosocomiale.

Compania Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor diluati: Procesul de insolventa trebuie suspendat (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a fos pusa sub invinuire in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, potrivit unor surse, citate de B1 TV. Astfel, procesul de insolventa cerut de Hexi Pharma trebuie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )