Libnet.ro
UNICEF

09:00

Parchetul General vrea ca judecatorii sa suspende dizolvarea Hexi Pharma

Adevărul Adevărul,
Parchetul General vrea ca judecatorii sa suspende dizolvarea Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, pentru a putea recupera prejudiciul produs in dosarul dezinfectantilor diluati. Instanta a stabilit primul termen luni, 16 mai. continuă pe Adevărul

Parchetul General a cerut instantei suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai.

Parchetul General a cerut instantei suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai.

Surse: Hexi Pharma a fost pusa sub acuzare. Compania si-a cerut insolventa din cauza unei datorii de 23,5 milioane lei

Compania farmaceutica Hexi Pharma a fost pusa sub invinuire de procurorii de la Parchetul General, au declarat, vineri, surse judiciare pentru Adevarul. Compania si-a cerut insolventa din cauza unei datorii de 23,5 milioane lei, judecatorii Tribunalul Bucuresti urmand sa discute cererea pe 17 mai.

Parchetul General strica planurile companiei Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai .

Hexi Pharma a fost pusa sub urmarire penala

Procurorii au decis urmarirea penala in cazul companiei Hexi Pharma pentru zadarnicirea combaterii bolilor si falsificarea de produse. Ancheta este demarata de Parchetul General. Administratorul Alexandru Condrea a fost citat la Parchetul General.

Procurorii cer suspendarea dizolvarii Hexi Pharma

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au cerut Judecatoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvarii firmei Hexi Pharma, instanta stabilind primul termen luni, 16 mai,.

Premierul Ciolos, informat de SRI despre scandalul dezinfectantilor. Guvernul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharma

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca directorul SRI i-a prezentat o sinteza a informatiilor detinute de serviciu privind situatia din spitale si notele pe care le-a transmis in ultimii ani autoritatilor. Seful executivului a spus ca aceste informatii sunt legate de infectiile nozocomiale si de potentiale probleme la modul cum s-au negociat si semnat anumite contracte. Totodata, Guvernul a sesizat Parchetul in legatura cu raportul privind produsele Hexi Pharma, a anuntat vineri premierul Dacian Ciolos.

Scadalul dezinfectantilor diluati: 14 angajati ai companiei Hexi Pharma, audiati la Inspectoratul General al Politiei Romane

Audierile in cazul scandalului dezinfectantilor diluati din spitale continua. 14 angajati ai firmei Hexi Pharma au fost citati joi, pentru a fi audiati in calitate de martori, la sediul Inspectoratului.

Noi audieri in dosarul Hexi Pharma, la IGPR

15 persoane din compania Hexi Pharma, anchetata in dosarul dezinfectantilor, sunt audiate, joi dupa-amiaza, la Inspectoratul General de Politie. Citeste si: .

Hexi Pharma, pusa oficial sub invinuire penala

ACTUALIZARE 17:45 Ciolos: Daca mai sunt unii care folosesc dezinfectantii Hexi Pharma, o fac pe raspunderea lor Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi ca, daca mai sunt unele spitale care folosesc dezinfectantii Hexi Pharma, o fac pe raspunderea lor. *ACTUALIZARE 16:09 Ciolos: Am primit mai multe informatii in aceste zile de la SRI, inclusiv privind infectii nosocomiale *ACTUALIZARE 15:59 Executivul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharama *ACTUALIZARE 14:07 Controale la Ministerul Sanatatii si la alte patru spitale *ACTUALIZARE 10:37 Hexi Pharma are facturi neachitate catre un offshore din Cipru, datoriile cumulate ajungand la 20 de milioane de euro *ACTUALIZARE 10:05 Europarlamentarii Daciana Sarbu si Victor Negrescu cer Comisiei Europene masuri ferme in contextul crizei dezinfectantilor Hexi Pharma *Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )