Libnet.ro
UNICEF

09:30

Noi audieri in dosarul Hexi Pharma, la IGPR

România Liberă România Liberă,
Noi audieri in dosarul Hexi Pharma, la IGPR

15 persoane din compania Hexi Pharma, anchetata in dosarul dezinfectantilor, sunt audiate, joi dupa-amiaza, la Inspectoratul General de Politie. Citeste si: . continuă pe România Liberă

Parchetul General anunta noi expertize in dosarul Hexi Pharma

Parchetul General a anuntat, luni, ca, pe baza inscrisurilor ce au fost ridicate la perchezitiile derulate la data de 07. 2016, precum si avand in vedere probele necesare a fi supuse expertizarii, s-au stabilit tipurile de expertize ce urmeaza a fi efectuate.

Noi audieri in doarul Hexi Pharma. Directorul general al companiei, chemat in fata procurorilor

Noi audieri au loc, miercuri, la Parchetul General, in dosarul dezinfectantiolor diluati de la Hexi Pharma. Directorul general al companiei a fost chemat de procurori pentru a raspunde la intrebari privind fabricarea dezinfectantilor.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale (VIDEO)

UPDATE 19:00: Nu am voie sa fac declaratii, sunt singurele cuvinte pe care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, le-a spus la iesirea din cladirea Parchetului General, dupa ce a fost audiat in.

Angajati ai Hexi Pharma, audiati la Politia Capitalei

Angajati ai Hexi Pharma s-au prezentat joi la sediul Politiei Capitalei pentru a fi audiati in dosarul privind solutiile dezinfectante folosite in spitale, au declarat, pentru AGERPRES, surse.

Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, audiata la Parchetul General

Flori Dinu, directorul general al firmei Hexi Pharma, a mers miercuri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. De asemenea, marti a fost audiat si patronul.

Directorul general al Hexi Pharma, audiat la Parchetul General

Flori Dinu, director general in cadrul firmei Hexi Pharma, s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale.

Verificarea contractelor cu Hexi Pharma ale spitalelor din surbordinea Ministerului Sanatatii. Noi teste la ICECHIM

Contractele incheiate de spitalele din subordinea Ministerului Sanatatii cu firma Hexi Pharma vor fi verificate prin intermediul compartimentelor de audit si vor fi recoltate probe pentru stabilirea concentratiei si a substantelor active din dezinfectantii utilizati in spitalele unde probele de sanitatie nu au iesit conforme, la laboratorul ICECHIM, informeaza marti MS.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul.

Sediul Hexi Pharma, cumparat la un pret de trei ori mai mic, in mandatul lui Traian Basescu la primarie

Scandalul in care compania Hexi Pharma este implicata scoate la iveala noi detalii incredibile. Sediul in care compania isi desfasoara activitatea a fost cumparat de trei ori mai ieftin decat pretul pietei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )