Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi audieri in doarul Hexi Pharma. Directorul general al companiei, chemat in fata procurorilor

România Liberă România Liberă,
Noi audieri in doarul Hexi Pharma. Directorul general al companiei, chemat in fata procurorilor

Noi audieri au loc, miercuri, la Parchetul General, in dosarul dezinfectantiolor diluati de la Hexi Pharma. Directorul general al companiei a fost chemat de procurori pentru a raspunde la intrebari privind fabricarea dezinfectantilor. continuă pe România Liberă

Cel mai mare spital din judet a reziliat contractul cu Hexi Pharma. Directorul medical: Ne-au raspuns ca nu pot onora anumite comenzi, pe termen nedefinit

Hexi Pharma, furnizorul unei treimi din dezinfectantii folositi la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, a iesit din lista celor care aduc produse in unitatea sanitara, la baza rezilierii contractului stand imposibilitatea firmei de a-si onora comenzile.

Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, audiata la Parchetul General

Flori Dinu, directorul general al firmei Hexi Pharma, a mers miercuri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. De asemenea, marti a fost audiat si patronul.

Directorul general al Hexi Pharma, audiat la Parchetul General

Flori Dinu, director general in cadrul firmei Hexi Pharma, s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale.

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

ACTUALIZARE 14:04 Directorul general Hexi Pharma, la Parchet Directorul general al firmei Hexi Pharma a fost chemat pentru explicatii, la Parchet, in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza Digi 24. --------- Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Parchetul General anunta noi expertize in dosarul Hexi Pharma

Parchetul General a anuntat, luni, ca, pe baza inscrisurilor ce au fost ridicate la perchezitiile derulate la data de 07. 2016, precum si avand in vedere probele necesare a fi supuse expertizarii, s-au stabilit tipurile de expertize ce urmeaza a fi efectuate.

Scandalul dezinfectantilor: Guvernul nu intentioneaza sa verifice de ce au iesit doar 4,25% probe neconforme, in urma controalelor din spitale, chiar daca toate produsele Hexi Pharma analizate de ICECHIM s-au dovedit a fi diluate

Toate probele de dezinfectanti efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma, la Institutul Icechim, au fost neconforme, adica erau diluate si de zece ori, a anuntat miercuri secretarul de stat Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii. Tot acesta a anuntat ca, avand in vedere aceste rezultate, s-a decis retragerea imediata a tuturor produselor Hexi Pharma. In aceste conditii, cum poate fi explicat faptul ca doar 4,25% din peste 3. 500 de testele de sanitatie din spitale, cu dezinfectantii Hexi Pharma, au fost neconforme? Care ar fi procentul, daca s-ar face acum noi teste de sanitatie, insa unele facute ca la carte, prin controale incrucisate? Probabil nu vom afla, deoarece Guvernul nu vede sensul unor noi teste de sanitatie pe produsele Hexi Pharma. Vor fi unele controale incrucisate prin spitale, insa vor fi testate alte produse, in conditiile in care cele de la Hexi Pharma sunt retrase.

Laboratorul UNILAB, controlat de patronul Hexi Pharma, primea 128.000 de lei direct de la stat. Catalin Tolontan: Premierul a reusit sa faca ceea ce nu a reusit ministrul Sanatatii

Dacian Ciolos asteapta, astazi, primele rezultate ale testelor efectuate pentru stabilirea concentratiei pe care o au dezinfectantii companiei Hexi Pharma. Analizele sunt facute de ICECHIM, un institut care a.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale (VIDEO)

UPDATE 19:00: Nu am voie sa fac declaratii, sunt singurele cuvinte pe care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, le-a spus la iesirea din cladirea Parchetului General, dupa ce a fost audiat in.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )