Libnet.ro
UNICEF

12:00

Laboratorul UNILAB, controlat de patronul Hexi Pharma, primea 128.000 de lei direct de la stat. Catalin Tolontan: Premierul a reusit sa faca ceea ce nu a reusit ministrul Sanatatii

B1 B1,
Laboratorul UNILAB, controlat de patronul Hexi Pharma, primea 128.000 de lei direct de la stat. Catalin Tolontan: Premierul a reusit sa faca ceea ce nu a reusit ministrul Sanatatii

Dacian Ciolos asteapta, astazi, primele rezultate ale testelor efectuate pentru stabilirea concentratiei pe care o au dezinfectantii companiei Hexi Pharma. Analizele sunt facute de ICECHIM, un institut care a. continuă pe B1

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale (VIDEO)

UPDATE 19:00: Nu am voie sa fac declaratii, sunt singurele cuvinte pe care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, le-a spus la iesirea din cladirea Parchetului General, dupa ce a fost audiat in.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul.

Verificarea contractelor cu Hexi Pharma ale spitalelor din surbordinea Ministerului Sanatatii. Noi teste la ICECHIM

Contractele incheiate de spitalele din subordinea Ministerului Sanatatii cu firma Hexi Pharma vor fi verificate prin intermediul compartimentelor de audit si vor fi recoltate probe pentru stabilirea concentratiei si a substantelor active din dezinfectantii utilizati in spitalele unde probele de sanitatie nu au iesit conforme, la laboratorul ICECHIM, informeaza marti MS.

Scandalul Hexi Pharma.Cum incerca Sorin Oprescu sa se apere de acuzatii

Numele lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a inceput sa fie tot mai vehiculat in scandalul Hexi Pharma. Fostul edil incearca sa se detaseze de orice informatie care l-ar incrimina. El a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor.

Hexi Pharma a cerut falimentul

Compania Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor, a cerut falimentul. Va amintim ca patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi.

Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, audiata la Parchetul General

Flori Dinu, directorul general al firmei Hexi Pharma, a mers miercuri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. De asemenea, marti a fost audiat si patronul.

Sorin Oprescu, unul dintre cei care au ajutat la infiintarea Hexi Pharma

Medicul Sorin Oprescu, primar suspendat al Capitalei, a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, sustinand ca este exagerata chestiunea cu infectii care.

Patronul Hexi Pharma a fost audiat la Parchetul General. Radu Tudor: Mi se pare ca este vorba de o executie inaintea procesului

Mi se pare ca este vorba de o executie inaintea procesului. ) Cred ca furia asta a mass-mediei de a executa oameni din punct de vedere al imaginii, din punct de vedere al afacerii, al bunei sale.

Scandalul dezinfectantilor: Guvernul nu intentioneaza sa verifice de ce au iesit doar 4,25% probe neconforme, in urma controalelor din spitale, chiar daca toate produsele Hexi Pharma analizate de ICECHIM s-au dovedit a fi diluate

Toate probele de dezinfectanti efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma, la Institutul Icechim, au fost neconforme, adica erau diluate si de zece ori, a anuntat miercuri secretarul de stat Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii. Tot acesta a anuntat ca, avand in vedere aceste rezultate, s-a decis retragerea imediata a tuturor produselor Hexi Pharma. In aceste conditii, cum poate fi explicat faptul ca doar 4,25% din peste 3. 500 de testele de sanitatie din spitale, cu dezinfectantii Hexi Pharma, au fost neconforme? Care ar fi procentul, daca s-ar face acum noi teste de sanitatie, insa unele facute ca la carte, prin controale incrucisate? Probabil nu vom afla, deoarece Guvernul nu vede sensul unor noi teste de sanitatie pe produsele Hexi Pharma. Vor fi unele controale incrucisate prin spitale, insa vor fi testate alte produse, in conditiile in care cele de la Hexi Pharma sunt retrase.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )