Libnet.ro
UNICEF

11:30

Parchetul General anunta noi expertize in dosarul Hexi Pharma

România Liberă România Liberă,
Parchetul General anunta noi expertize in dosarul Hexi Pharma

Parchetul General a anuntat, luni, ca, pe baza inscrisurilor ce au fost ridicate la perchezitiile derulate la data de 07. 2016, precum si avand in vedere probele necesare a fi supuse expertizarii, s-au stabilit tipurile de expertize ce urmeaza a fi efectuate. continuă pe România Liberă

Parchetul General, primele detalii despre dosarul de spalare de bani al lui Traian Basescu

Ca urmare a solicitarilor reprezentantilor mass-media referitoare la calitatea in care a fost citat la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie domnul Basescu Traian, fost.

Angajata Hexi Pharma, batuta in trafic

O angajata Hexi Pharma a fost agresata in Bucuresti vineri, anunta Catalin Tolontan pe blogul sau. Vineri dimineata, cind venea la birou, una dintre angajate a fost lovita, a.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati capata noi proportii. Dupa ce reprezentantii Hexi Pharma s-au plans ca stau cu dezinfectantii sigilati in fabrica si nu vine nimeni sa ii.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

ACTUALIZARE 14:25 Perchezitii in Bucuresti si Ilfov; vizate - sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma Sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt perchezitionate astazi, iar de la 25 de unitati sanitare de pe raza a 21 de judete si municipiul Bucuresti sunt ridicate probe si inscrisuri, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie remis redactiei.

Scandalul Hexi Pharma: Cadariu a cerut directiilor de sanatate publica sa verifice contractele incheiate de spitale cu producatorii de dezinfectanti

Patriciu Achimas Cadariu, ministrul Sanatatii, a cerut reprezentantilor Directiilor de Sanatate Publica din tara sa verifice prin compartimentele de audit contractele incheiate de spitale cu firma Hexi Pharma. Ministrul Sanatatii a cerut sprijinul.

Politia a ridicat de la Spitalul Socola documente financiare in legatura cu dezinfectantii de la Hexi Pharma

Reprezentanti de la Politie si Sanepid au ridicat de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi o serie de documente financiare in legatura cu firma de dezinfectanti Hexi Pharma.

Ce legatura exista intre SRI si compania Hexi Pharma

Organizatia ActiveWatch solicita Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii sa verifice relatia SRI cu compania Hexi Pharma.

Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, pe lista unitatilor medicale cu probe neconforme la dezinfectantii Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a facut publica o lista cu 50 de spitale, printre care si SJU Ploiesti, unde controalele au scos la iveala neconformitati ale dezinfectantilor furnizati de Hexi Pharma. Am avut cantitati mici procurate de la aceasta firma si doar pentru dezinfectia mainilor, spune directorul medical Florin Puscariu.

Spitalul Judetean Alba, pe lista unitatilor cu probe neconforme desi a cumparat doar 4% din dezinfectanti de la Hexi Pharma

Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia este unul dintre cele 50 din toata tara unde au fost depistateprobe neconforme in urma controalelor dispuse de Ministerul Sanatatii prin intermediul Directiei de Sanatate Publica in ceea ce priveste utilizarea dezinfectantilor furnizati de firma Hexi Pharma.

Lista celor 50 de spitale cu probleme la folosirea dezinfectantilor Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a publicat lista cu cele 50 de unitati sanitare unde au fost gasite nereguli in urma testelor care au vizat eficacitatea dezinfectantilor Hexi Pharma. Pe lista sunt unitati sanitare din Bucuresti si din 21 de judete, conform News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )