Libnet.ro
UNICEF

13:00

Parchetul General, primele detalii despre dosarul de spalare de bani al lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Parchetul General, primele detalii despre dosarul de spalare de bani al lui Traian Basescu

Ca urmare a solicitarilor reprezentantilor mass-media referitoare la calitatea in care a fost citat la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie domnul Basescu Traian, fost. continuă pe Antena3

Fostul presedinte Traian Basescu, audiat la Parchet, in dosarul afacerii cu Casuneanu

Raian Basescu a fost citat sa se prezinte, vineri, la Parchetul General. Este vorba despre un dosar de spalare de bani. Dupa aproape o ora de audieri, fostul sef al statului a iesit fara sa faca declaratii.

Traian Basescu a dat declaratii la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de spalare de bani (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns vineri dimineata la Parchetul General pentru a fi informat cu privire la acuzatia de spalare de bani ce ii este adusa, dar si pentru a da o declaratie in.

UPDATE Fostul presedinte Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de spalare de bani

Traian Basescu a fost vineri la Parchetul General, unde timp de mai bine de o ora a dat declaratii in dosarul in care este acuzat de spalare de bani in forma continuata. Cercetarile in acest caz au fost declansate ca urmare a unei sesizarifacute de Mugur Ciuvica, un apropiat al lui Dan Voiculescu.

UPDATE. Traian Basescu audiat la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat vineri la Parchetul General, el fiind citat de procurori pentru a i se aduce cunostinta faptul ca este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de.

Scandalul dezinfectantilor ia amploare: Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale pentru fapte de zadarnicire a combaterii bolilor (VIDEO)

Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale in rem in cazul scandalului dezinfectantilor, anume va analiza faptele si, ulterior, daca acestea se verifica, vor fi puse sub.

Traian Basescu, audiat la Parchet, in dosarul afacerii cu Casuneanu. Fostul presedinte este urmarit penal pentru spalare de bani

Raian Basescu a fost citat sa se prezinte, vineri, la Parchetul General. Este vorba despre un dosar de spalare de bani. Dupa aproape o ora de audieri, fostul sef al statului a iesit fara sa faca declaratii.

UPDATE. Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati. Parchetul General a inceput UP, in cauza. DIICOT explica de ce nu a investigat o plangere impotriva patronului Hexi Pharma

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse. Ce declaratii au facut Procurorii Bogdan Licu, Laura Codruta Kovesi si Daniel Horodniceanu.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem, dupa scandalul dezinfectantilor diluati

Procurorii si-au facut un plan de ancheta cu privire la cazul dezinfectantilor din spitale si urmeaza sa desfasoare activitati specifice in perioada urmatoare, printre care si efectuarea unei expertize, a precizat Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )