Libnet.ro
UNICEF

10:00

DOSARUL ICA. Voiculescu: NU am fost implicat in privatizarea Institutului.

România Liberă România Liberă,
DOSARUL ICA. Voiculescu: NU am fost implicat in privatizarea Institutului.

Fondatorul Partidului Conservator PC), Dan Voiculescu, a declarat, la Tribunalul Bucuresti, ca este absolut nevinovat in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), relateaza Mediafax. Infractiunea de spalare de bani este un nonsens, pentru ca eu nu pot sa imi spal propriii mei bani. Toate veniturile mele legale erau in banci. Nu am avut nici un amestec in procesul de privatizare. Tratativele, negocierile, licitatia, nu am avut cunostinta de ele. Sunt nevinovat. Nu am . continuă pe România Liberă

Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti in Dosarul ICA.

Marti se judeca un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, este acuzat de spalare de bani. La ultimul termen, avocatul omului de afaceri, Gheorghe Mateut, a declarat in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti ca solicita audierea lui Traian Basescu, in calitatea sa de fost primar al Bucurestiului, dar si a fostului ministrului al Agriculturii Ilie Sarbu si a comisarului european pe .

Dosarul ICA. Dan Voiculescu este asteptat la instanta pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de coruptie

Tribunalul Bucuresti judeca marti, un nou termen in dosarul in care omul de afaceri Dan Voiculescu este acuzat de coruptie. Voiculescu este asteptat chiar sa dea explicatii in fata instantei cu privire la acuzatiile care i se aduc: de fraudare a privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), o frauda evaluata de procurori la 60 milioane euro.

Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti pentru un nou termen in Dosarul ICA

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a ajuns, marti, la Tribunalul Bucuresti, pentru un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )