Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti pentru un nou termen in Dosarul ICA

B1 B1,
 Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti pentru un nou termen in Dosarul ICA

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a ajuns, marti, la Tribunalul Bucuresti, pentru un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in. continuă pe B1

Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti in Dosarul ICA.

Marti se judeca un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, este acuzat de spalare de bani. La ultimul termen, avocatul omului de afaceri, Gheorghe Mateut, a declarat in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti ca solicita audierea lui Traian Basescu, in calitatea sa de fost primar al Bucurestiului, dar si a fostului ministrului al Agriculturii Ilie Sarbu si a comisarului european pe .

Dosarul ICA. Dan Voiculescu este asteptat la instanta pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de coruptie

Tribunalul Bucuresti judeca marti, un nou termen in dosarul in care omul de afaceri Dan Voiculescu este acuzat de coruptie. Voiculescu este asteptat chiar sa dea explicatii in fata instantei cu privire la acuzatiile care i se aduc: de fraudare a privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), o frauda evaluata de procurori la 60 milioane euro.

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapte ilicite prin afirmatii ...

Presedintele Traian Basescu ar fi comis fapte ilicite prin afirmatiile de natura calomnioasa facute la adresa lui Dan Voiculescu, potrivit unei motivari a Judecatoriei Sectorului 5 remise Romania libera de catre Biroul de Presa al PC. Totodata, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reia aceeasi informatie pe blogul personal. Am primit motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-am deschis lui Traian Basescu, care mi-a atribuit, de la tribuna Parlamentului, o .

Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a MINTIT privind colaborarea sa cu Securitatea.

Procurorii Parchetului General au decis: Dan Voiculescu a mintit in legatura cu trecutul sau. Presedintele fondator al Partidului Conservator nu a recunoscut ca a fost colaborator al Securitatii, potrivit B1. ro. Totusi, Voiculescu scapa de acuzatiile de fals in declaratii, deoarece procurorii au apreciat ca declaratia mincinoasa privind relatia sa cu securitatea nu a produs efecte juridice. Pe 10 martie 2011, judecatorii instantei supreme au decis, definitiv, ca Dan Voiculescu a colaborat cu .

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Basescu a comis fapte ilicite si a mintit Europa

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a publicat, pe blogul personal, motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-a deschis presedintelui Traian Basescu, care.

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapte ilicite - MOTIVAREA ...

Presedintele Traian Basescu ar fi comis fapte ilicite, potrivit unei motivari a Judecatoriei Sectorului 5 remise Romania libera de catre Biroul de Presa al PC. Totodata, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reia aceeasi informatie pe blogul personal. In curs de actualizare.

Dan Voiculescu: Coabitarea intre Ponta si Basescu este una artificiala; a dat rezultate bune in privinta procurorilor

Dan Voiculescu a declarat, intr-un interviu acordat Adevarul, ca USL nu se va rupe, iar despre coabitarea Ponta-Basescu, pe care o catalogheaza drept fortata, artificiala, spune ca a avut rezultate bune, in privinta numirii procurorilor.

INTERVIU Dan Voiculescu, presedinte fondator PC: Coabitarea Basescu - Ponta a dat rezultate bune

Dan Voiculescu afirma ca rezultatele coabitarii pot fi considerate bune, dar nu crede ca Victor Ponta a pactizat cu Traian Basescu in dauna lui Crin Antonescu. in opinia sa, USL si-a indeplinit obiectivul de a ajunge la putere, dar mai are un al doilea obiectiv de realizat, inlaturarea lui Basescu.

Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a mintit privind colaborarea sa cu Securitatea

Procurorii Parchetului General au decis: Dan Voiculescu a mintit in legatura cu trecutul sau. Presedintele fondator al Partidului Conservator nu a recunoscut ca a fost colaborator al Securitatii. in acelasi timp,.

DOSARUL ICA. Voiculescu: NU am fost implicat in privatizarea Institutului.

Fondatorul Partidului Conservator PC), Dan Voiculescu, a declarat, la Tribunalul Bucuresti, ca este absolut nevinovat in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), relateaza Mediafax. Infractiunea de spalare de bani este un nonsens, pentru ca eu nu pot sa imi spal propriii mei bani. Toate veniturile mele legale erau in banci. Nu am avut nici un amestec in procesul de privatizare. Tratativele, negocierile, licitatia, nu am avut cunostinta de ele. Sunt nevinovat. Nu am .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )